Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Alice Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 10. 2006, 19:19:38
Je možné udělat formulář odesílaný na ICQ? Jestli ano, tak mi prosím poraďte jak.
Dík |
||
Acci Profil |
#2 · Zasláno: 6. 10. 2006, 19:49:15
|
||
Alice Profil * |
#3 · Zasláno: 6. 10. 2006, 20:53:13
Vám to funguje? Mě to nechce nic posílat. Vlastně to nevim, ale hlavní je, že mi nic nepřijde....
|
||
Stinky Profil * |
#4 · Zasláno: 6. 10. 2006, 21:23:47
Mozna to mas v nastaveni ICQ vypnute...nekde to tam myslim je...
|
||
Alice Profil * |
#5 · Zasláno: 6. 10. 2006, 21:38:16
všechno mám povolené, a nejde to
|
||
Alice Profil * |
#6 · Zasláno: 7. 10. 2006, 08:16:06
Není něco jiného? A ještě něco, jak se projevuje příchozí zpráva z tohoto formuláře na ICQ příjemce?
|
||
peta Profil * |
#7 · Zasláno: 7. 10. 2006, 08:19:52
Alice
A co ti nejde konkretne? Na te strance je uvedeny obrazek a formular, ktery generuje forumular odesilajici na icq. Cili zadat nejake ICQ cislo do policka ICQ number bod 1, kliknes Preview bod 4 a pak uz si to jenom zkopirujes do stranky. Presne podle navodu uvedeneho na te strance... Jestli to neco posle, a kam, tak to vazne netusim, mne do Mirandy nic nedoslo, ale ja mam take nastavene z bezpecnostnich duvodu, aby se mi nedalo nic poslat od neautorizovanych uzivatelu. A mozna jeste kdesi neco mam nastavene. Kazdopadne by to mohlo byt v ICQ schrance na icq.com |
||
Alice Profil * |
#8 · Zasláno: 7. 10. 2006, 08:56:33
To je právě to. Formulář udělám,ale nic mi nepřijde a nikde ta zpráva neni..
|
||
peta Profil * |
#9 · Zasláno: 8. 10. 2006, 08:28:32
Alice "To je právě to." Jenze to je treba napsat :) Ja jsem si treba myslel, ze se pokousis vyplnovat ten uvodni obrazek, coz samozrejme obrazek nejde :))
|
||
Joker Profil |
#10 · Zasláno: 8. 10. 2006, 10:38:39
Alice
Není něco jiného? Tak vždycky máte možnost si naprogramovat vlastního ICQ robota, kterému zaregistrujete jeho číslo a on bude ty zprávy přeposílat ;-) Ale je to trochu komplikované :) |
||
Časová prodleva: 9 dní
|
|||
Anonymní Profil * |
#11 · Zasláno: 17. 10. 2006, 12:38:45
Když si na www.icq.com zadáte do pole vyhledávání [People] svoje ICQ číslo, tak to najde Vaši stránku. Tam jsou možnosti pod názvem Contact (vaše jméno): With ICQ (tato otevře ICQ klienta) a Without ICQ. Když na ni kliknete, tak přejdete na formulář. Ten se dá do vlastních stránek vložil takto:
<iframe src="http://www.icq.com/people/webmsg.php?to=xxxxxxxxx">. Nedá se to stylovat, po odeslání se musí dát refresh stránky, ale funguje to. OT - Je tam také položka My ICQ Contact List, od které, když si zkopírujete kód a lehce upravíte adresu na soubor s PHP scriptem, tak si Vaše ICQ může návštevník Vašich stránek jediným kliknutím uložit do svých ICQ kontaktů. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0