Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
furt nemůžu přijít kde je chyba...v IE je vše vpohodě na středu ale ve FF ne:

body {color: #fff;background-color: #181818;font-family: arial;font-size: 13px;text-align: center;}

#stranka {margin: 0px auto;text-align: left;width: 370px;}

...
Bubák
Profil
To co tu máš, je v pořádku, chyba bude jinde. Dej odkaz na stránku.
Anonymní
Profil *
ta zatím není na netu, ale i tak dík
Bubák
Profil
Zkus svůj kód porovnat s tímto:
http://tiso.wz.cz/articles/vycentrovanie-obsahu-stranky.php
Suji
Profil
Tak sem dej HTML kod, chyba bude nejspis nekde v nem.
Anonymní
Profil *
<body>


<div="stranka">
<div id="hlavicka">
</div>

<div id="uvod">
<div id="uvodtop">
</div>
<p>text</p>
<div id="uvodbottom">
</div>
</div>

<div id="design"><p>text</p>
</div>

<div id="omne">
<div id="omnetop">
</div>
<p>text
<br></p>
<div id="omnebottom">
</div>
</div>

<div id="kontakt">
<div id="kontakttop">
</div>
<p>text
<ul>
<li>text</li>
<li>text</li>
</ul>
</p>
<div id="kontaktbottom">
</div>
</div>

<div id="patka">text
</div>
</div>

</body>
</html>
Alphard
Profil
<div="stranka">
oprav na:
<div id="stranka">
Anonymní
Profil *
takova blbost, ze sem si toho nevsim...mockrát dik
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.