Autor Zpráva
pollo22
Profil
Neviem si rady s textom v tabulke.....dajte si prosim http://www.pollo.php5.sk a všimnite si ako mi napriklad vľavo tie tlačitka posunie dole a aj vľavom stlpci zídu dole...Ako to mám spraviť tak aby to išlo všetko pekne až od hora???? Proste aby sa to neposunulo dole a je to v šade nielen v indexe....dúfam, že ma chápete...ďakujem vopred za rady...
Anonymní
Profil *
Že by <td valign="top">?
Od tabulek v layoutu ruce pryč, naučte se raději pracovat v kaskádovými styly.
radozaj
Profil
Podla zdrojaku sudim, ze sa to podoba, ako keby to robil Frontpage, alebo nieco tomu podobne. Nic proti nemu, ale je to MS. Jednoducho mam radsej Kate pod Suse. :-)
Ale potvrdzujem, je to tym valign="top", treba to dat do bundy TD, kde su vsetky tie tlacidla. Taktie odporucam sa naucit CSS.
peta
Profil *
Anonymní
ja bych to dal pro zmenu na cely radek <tr valign="top">
nebo zrovna na cele body <tbody valign="top">
pollo22
Profil
radozaj-------nieje to robené cez Frontpage ja nepoužívam žiadny program ja to mám všetko v hlave
Bubák
Profil
<html>
<head>
<html><meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250" />
<title>Vitaj na pollo.php5.sk :)</title>
</head>
<body>
<body background="uvod.jpg">


To není z hlavy, to je šílený slepenec. Podoné šílenosti jsou v celém kódu, který sice připomíná FP, ale ten dělá úplně jiné špeky, pokud se to s ním neumí.
venca163
Profil
spíš je to "tu něco, tu tamto" zkopírovaný odjinud=)
to je taky hezký
&nbsp;<p>&nbsp;<p>&nbsp;<p>&nbsp;<p>&nbsp;<p>&nbsp;<p>&nbsp;<p>&nbsp;< p>&nbsp;<p>&nbsp;<p>&nbsp;
radozaj
Profil
Frontpage poznam a neznasam ho. Pokial to mas z vlasej hlavy, OK. Ja to tak robim tiez, vsak Katka pod Zuzkou :-) ale je tu par veci, ktore by som nikdy nerobil tak ako to robis. Tym nechcem urazit. ale napr. to <p>&nbsp; a v prvom rade je prehladnost zdrojaku.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.