| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Venca Černík Profil |
#1 · Zasláno: 15. 10. 2006, 18:31:59
Ahoj,
snažím se zprovoznit vyhledávání pomocí Google API. Všechno funguje, ale někde je tam přece problém. Podle mě to bude s tím klíčem. Vygenerovaný ho mám, ale když jsem si ho nechával generovat, tak mi to nějak blblo a omylem jsem si to vygeneroval 2x. Zkouším oba (zvlášť), ale ani jeden mi nevrací výsledky. Prostě mi to žádnou hlášku (už) nevyhazuje, ale taky to nevyhazuje žádný výsledky. Poradí mi někdo? |
||
| Retal Profil |
#2 · Zasláno: 15. 10. 2006, 18:52:09
To vypadá na IP ban. Ten vyprší nejpozději do 48 hodin.
|
||
| Venca Černík Profil |
#3 · Zasláno: 16. 10. 2006, 14:42:39
Retal
IP ban? Jak myslíš že to vyprší do 48 hodin? Jako že když vygeneruju kód, a pak jej do 48 hodin nepoužiju, tak propadne? |
||
|
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
| Venca Černík Profil |
#4 · Zasláno: 19. 10. 2006, 15:17:26
Před chvílí jsem si vegeneroval další kód (na jiný email), a pořád to nic nevyhazuje. Zkoušel jsem spoustu příkladů v PHP, a pořád nic. Zkoušel jsem to jen na IC.cz a PHP5.cz. Vážně nevíte někdo v čem to je?
PS. taky jsem zkoušel na http://www.googleduel.com/apiexample.php . Když tam zadám kód a hledaný výraz, tak to najde. Ale když to dám na ty freehostingy, tak to vyhazuje nějaký errory... Nevíte někdo co s tím?! |
||
| nightfish Profil |
#5 · Zasláno: 19. 10. 2006, 16:00:40
otázkou je, jestli je na zmíněných freehostinzích nainstalován Pear::SOAP, bez toho to nepůjde
|
||
| Venca Černík Profil |
#6 · Zasláno: 20. 10. 2006, 09:55:03
hm.. nainstalovaný? Nestačí pouze to tam nahrát a dát include (tak jsem to dělal)
|
||
| nightfish Profil |
#7 · Zasláno: 20. 10. 2006, 09:59:58
hm.. nainstalovaný? Nestačí pouze to tam nahrát a dát include (tak jsem to dělal)
mohlo by to stačit, otázkou je, jestli SOAP nemá nějaké závislosti a v případě, že ano, tak je potřeba tam dohrát i je... tak to vyhazuje nějaký errory kdybyste mohl být trochu konkrétnější... |
||
| Venca Černík Profil |
#8 · Zasláno: 20. 10. 2006, 13:45:59
nightfish
Na IC.cz se to pouze nechce připojit: http://vencacernik.ic.cz/google/apiexample.php An error #HTTP occurred! Error: Connect Error to api.google.com:80 Na PHP5.cz stejná stránka vyhazuje Fatal error: Method SOAP_Client::__call() must take exactly 2 arguments in /www/8/site28728/wwwroot/google/SOAP/Client.php on line 336 Na PHP5.cz na jiným příkladu to vyhazuje An error occurred! Error: no transport found, or selected transport is not yet supported! |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0