Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Scooby Profil |
#1 · Zasláno: 16. 10. 2006, 13:27:00
Dobrý deň,
potreboval by som poradiť ako môžem do html vložiť odpočítavanie 3-2-1 (každú sekundu jedna číslica) pokúšal som sa vychádzať s princípu tohoto scriptu: <script> function naplnText (){ window.document.getElementById("text").innerHTML = "3 "; } setTimeout("naplnText()", 1000); </script> <p>Ahoj, <span id="text"></span> informace</p> Za 1 sekundu vloží do zavedeného html "3", ja som skúšal napísať 3 takéto scripty pod seba, ale potom to samazrejme dopadne tak že za sekundu vypíše "3", za 2 sekundy vypíše "2", a za tri sekundy zase "1" - (podľa načasovania scriptu), čiže po 3 sekundách vidím v html "321". Mne ide ale o to aby sa tie hodnoty (3-2-1) premazávali - aktualizovali po predchádzajúcej. Takže na stránke sa objaví "3", a za sekundu ju script zmaže a nahradí "2", a potom za ďalšiu sekundu zmaže 2 a nahradí ju "1" Ďakujem |
||
Scooby Profil |
#2 · Zasláno: 16. 10. 2006, 13:56:37
Doplnenie
na adrese http://www.scooby3.szm.sk/ mám starú stránku, meta tag návštevníka za 3 sekundy presmeruje na www.scooby.eu.sk (ešte nieje hotová), a práve preto by som chcel aby na www.scooby3.szm.sk bežalo to odpočítavanie než meta hlavička presmeruje návštevníka. |
||
RoToRo Profil * |
#3 · Zasláno: 16. 10. 2006, 18:10:10
Zkus se podívat na jakpsatweb.cz...zadej do vyhledávání dynamické hodiny,
a tam najdeš příklad hodin a ten už si lehko upravíš"). |
||
Scooby Profil |
#4 · Zasláno: 16. 10. 2006, 21:28:48
Ja viem aj stým príkladom som sa skúšal trochu pohrať, ale zas tak js neovládam a ten kód som nevedel upraviť sám.
Mohli by ste mi to prosím urobiť...? :-) |
||
W101 Profil * |
#5 · Zasláno: 17. 10. 2006, 19:05:10
podívaj se na caca.borec.cz mám tam odpočet a funfuje
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0