« 1 2
Autor Zpráva
Fred
Profil
To si můžeš dát co chceš ke stylu přidáš id="nejakeId" a pak to zavoláš font('nejakeId') tak jak je to tam udělaný
zimmi
Profil
ale ne, ja myslim tohle:<style type="text/css" id="times">. chybi tam nejaky link a href.
Tuhle cast nechapu
zimmi
Profil
aha, jo diky, vyzkousim(nepredpokladam uspech)
Fred
Profil
Možná zkus tenhle http://css.fractatulum.net/sample/wechsel.htm ke cookies se dopracuješ později
zimmi
Profil
a jeste prosimte
<select onchange="eval(this.value);this.blur()" id="languages">proc tam je to id="languages"??
zimmi
Profil
window.onload=font
tohle mam vymenit za window.onload=style????nebo tak neco?
zimmi
Profil
Poznatek:neumim Německy!!!!!!!!!!
Fred
Profil
id="languages" Jo to tam bejt nemá je to z něčeho, jak jsem říkal narychlo předělaný, stačí
<select onchange="eval(this.value);">
window.onload=style třeba záleží na tom jak funkci pojmenuješ

Uploadnul jsem tam trochu upravenu verzi, tak se tam mrkni ještě jednou a zaktualizuj si to
zimmi
Profil
a vlastnosti tech stylu musim definovat primo v souboru html???
mas tam body{background:#cervena;}
jde jen odkazat na exter?
zimmi
Profil
halooooooooo
docela by se mi hodilo to dokoncit
bojars
Profil
zimmi: pozri si ešte raz to moje riešenie. Okrem tej stránky to funguje aj na týchto stránkach:

http://bojars.wz.cz/old/pkc/pkc.html

http://bojars.wz.cz/old/xxii/xxii.html

(na tejto stránke je to použité na prepnutie jazyka pre jednotlivé verzie: HLAVA XXII a CATCH 22 sú zároveň prepínače)
Fred
Profil
halooooooooo promiň, že jsem si dovolil odejít od počítadla, jasně že to funguje i s externím stylopisem
zimmi
Profil
<link rel="stylesheet" href="styl1.css" type="text/css" id="red">
<link type="text/css" id="blue" href="styl2.css" rel="alternate stylesheet">
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
function styl(that) {
for(var i=1;sheet=document.getElementsByTagName('style')[i];i++) sheet.disabled=true;
if(that) document.getElementById(that).disabled=false;
}
window.onload=styl
//]]>
</script>
</head>
<body>
<select onchange="eval(this.value);">
<option value="styl('red')">červená</option>
<option value="styl('blue')">modrá</option>

</select>

takze takhle by to melo fungovat?
zimmi
Profil
To bojars:diky moc, funguje mi to:))
Fred
Profil
Ano
zimmi
Profil
to Fred:tak proc mi nefungovalo?
zimmi
Profil
to bojars:mam ale problem, ten styl se vzdycky zmeni jen na jedne strance.
nevis co s tim?
zimmi
Profil
uz nic, je to v poho :D
zimmi
Profil
Btw:neslo by to nejak hodit do tagu <select><option>???????
aby to fakalo jako rozbalovaci menu?
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.