« 1 2 »
Autor Zpráva
Paulí
Profil *
Prosím o pomoc - chtěl bych dát na svoji webovou stránku dát nějaký rámeček (nebo si vyhradit určité místo) pro ukazování ip adres těch lidí , které jsou aktuálně na mé stránce ...... prosím o napsání tohoto kodu na pauli.9@seznam.cz nebo na icq (413-185-003) nebo v poslední řadě sem ....... Děkuji .... s pozdravem Paulí
jonge
Profil
Co za to??? :)
Paulí
Profil *
a co by jsi chtěl ???
Casero
Profil
Paulí
a myslíš, že je to moudrý.aby každej vděl IP všech??
Paulí
Profil *
no - to právě po mě ty lidi chtějí , aby mohli vidět , kdo je on-line na chatu !!!
filip186
Profil
Paulí
Není zrovna nejlepší aby každý viděl IP adresy. Kdyby to byly jen hostname tak to zas tak neva.
Paulí
Profil *
jo ??? - a to udělám jak ???? Díky , za to že se mnou komunikuješ ...
Paulí
Profil *
no - já jsem chtěl původně udělat , to co říkáš <to hostname> ale nevěděl jsem , že to jde , a tak jsem si řekl , že tam dám ty ip adresy , aby byly normálně vidět .......
Paulí
Profil *
a ty teda víš , jak to udělat ???
jonge
Profil
$_SERVER['REMOTE_HOST'] ??? nebo gethostbyaddr()
Paulí
Profil *
a jak to tam mám vložit ???? prosím .....
Joker
Profil
Když už, tak alespoň zobrazovat jen část IP adresy, něco jako 12.34.56.*

Jinak IP adresa se dá zjistit přes PHP z proměnné $_SERVER['REMOTE_ADDR']
Ale já osobně kdybych dělal "Kdo je online na chatu" tak bych raději zobrazil přezdívky...
Paulí
Profil *
no a ty přezdívky se zobrazí jak ???
filip186
Profil
Nevím. Jednou jsem dělal, že se hostname a IP ;) (měl jsem k nim přístup jen já) ukládaly do souboru, ale to je v tomhle případě k ničemu.

No trochu pozdě píšu. chjo :(
Paulí
Profil *
no prostě bych potřeboval , "kompletní" kod na ukazování přezdívek , které si já ke každé ip adresy určím a aby se to ukazovalo v určitém místě nebo rámečku ......... děkuji za vaše odpovědi
souki
Profil
není problém zjisiti adresu uživatele. Složitější ale je zjišťovat kdo je ještě online a kdo už ne
filip186
Profil
které si já ke každé ip adresy určím
a co sdílené IP?
tiso
Profil
Paulí
1. najprv si rozmysli či chceš prezívky, IP adresy, alebo oboje...
2. IP adresa je veľmi nestály údaj, každý človek sa môže pripájať z x počítačov, alebo sa môže x ľudí pripájať z jedného počítača, prípadne z jednej siete za proxy serverom...
jonge
Profil
Paulí
Máš ten chat vůbec v databázích??? :)
Paulí
Profil *
no chat mám , a ip adresy jsi zjistím , ale mám udělat zbytek ???
Paulí
Profil *
Tak prosím vás Lidi ---- potřebuji jenom zjisti "kompletní" kod , na ukazování ip adres - nebo ukazování přezdívek , které si k určitým ip aresám určím - v určitém rámečku a prosím vás o to , abyste mi napsali na e-mail Pauli.9@seznam.cz nebo na icq 413-185-003 nebo to napište sem ---- děkuji za vaše odpovědi ...... s pozdravem Paulí
koudi
Profil
potřebuji jenom zjisti "kompletní" kod
Klidně ti napíšu kompletní kod, ale zaplatíš mi pak kompletní fakturu?
Paulí
Profil *
ty seš srandista ..... nevím --- mohu udělat protislužbičku
Paulí
Profil *
no tak lidi !!!!
Paulí
Profil *
prosím .....
souki
Profil
Paulí
Jestli ti to ještě nedošlo, tak tohle neni charita. Obvykle tu stačí každého nakopnout sprvným směrem. Ty ale nehceš dělat nic a chceš jen něco okopírovat. Pokud opravdu toužíš mít to bez práce, založ si téma v sekci Práce a zakázky
Paulí
Profil *
díky za radu ---- ale snad by mi někdo mohl i tady pomoct !!!!!!
koudi
Profil
Paulí
ty seš srandista .
Naopak, myslel sem to zcela vážně.

souki
Přesně tak...
YoSarin
Profil
Paulí
To je těžký - to trochu shrnu
IP adresa -> adresa počítače v síti (může přijít jeden člověk z více IP a více lidí z jedné IP)
Nick -> jméno UŽIVATELE, většinou vybrané uživatelem a bez závislosti na jeho IP adrese
Pokud chceš zobrazovat nicky, je ti zjišťování IP adresy prd platné. Navíc z těch příspěvků mám pocit, že chat máš nejspíš stažený od blueboardu a nejsem si jistý jak by tam zrovna tohle šlo naroubovat...
Yo'Sarin
Paulí
Profil *
ale já to nechci za peníze ....... třeba mohu udělat protislužbičku nebo poskytnou některé kody , které nejsou na www.jakpsatweb.cz ---- třebas hodiny , aktualizace stránky po určité době , otevírání oken ve windowsovém okně ,a mám spoustu hotových projektů ----- tak pomohl by mě někdo ????
« 1 2 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0