Autor Zpráva
František Kuncl
Profil
Dobrý den,
existuje prosím něco podobného jako v atributu pro alt a MSIE na zalomení řádku dlouhého textu ( ) i pro Firefox a tudíž title

Děkuji
flying gentleman
Profil
jak to myslis-?????ja jsem to nepochopil:((
23k
Profil *
existuje, nekde to tady na JPW je ..na webu, ne ve foru, hledej
ronnie
Profil
Je-li třeba v title zalomit řádek, dělá se to entitou .

http://www.jakpsatweb.cz/html/obecne-atributy.html#title
habendorf
Profil
ronnie: To jsem taky chtěl původně napsat, entita & # 10; (bez mezer), jenže pak jsem si to zkusil - ve FF to nejede.
Oswald
Profil
Entita funguje jen v IE. Stejný efekt má i \n.
habendorf
Profil
Stejný efekt má i \n.

Ale ne u title. Tam se normálně zobrazí "\n".
\n funguje u hlášek JS, např. alert nebo confirm.
Oswald
Profil
Já jsem to zrovna nedávno někde použil, jenže jsem si teď neuvědomil, že tam ten title vypisuju phpkem pomocí echo, takže do browseru jde normální zalomení :-) Omlouvám za mystifikaci.
František Kuncl
Profil
Děkuju moc. Omlouvám se za zpožděnou odpověď. Pokud to teda chápu dobře, pro FF není v html možno vypsat/zalomit delší text jako popisek u obrázku?
habendorf
Profil
František Kuncl: Netroufnu si tvrdit, že je to nemožné, ale přes veškerou snahu jsem na to nepřišel. A zdá se že ani nikdo jiný.
Fred
Profil
Taky se to řešilo tady http://interforum.interval.cz/ShowPost.aspx?PostID=12374
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.