Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
peta Profil |
#1 · Zasláno: 1. 12. 2006, 09:51:29
Nemate nekdo jednoduchy navod na pouziti a instalaci FCK?
Z toho inetoveho na Wiki jsem to nejak nepochopil. Pouziti do stranky chapu: <?php include("FCKeditor/fckeditor.php") ; ?> <html> <head> <title>FCKeditor - Sample</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> </head> <body> <form action="savedata.php" method="post"> <?php $oFCKeditor = new FCKeditor('FCKeditor1') ; $oFCKeditor->BasePath = '/FCKeditor/'; $oFCKeditor->Value = 'Default text in editor'; $oFCKeditor->Create() ; ?> <br> <input type="submit" value="Submit"> </form> </body> </html> Ale, co mam kde nastavit, aby to take fungovalo? http://localhost/ekolo/test/page.php Not Found The requested URL /FCKeditor/editor/fckeditor.html was not found on this server. page.php FCKeditor/ - jen rozbaleno |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
peta Profil |
#2 · Zasláno: 4. 12. 2006, 09:42:16 · Upravil/a: peta
Hm, jasne, ono to treba dat do rootu.
/FCKeditor/ /page.php ja to mel v adresari /test/FCKeditor/ /test/page.php a poustel jsem to pres localhost, doma Hloupy program. Ale neee, $oFCKeditor->BasePath = '/FCKeditor/'; a kucis, kdo je tu hloupej... Mno, nemel jsem tehda cas to zkoumat podrobneji, jak to funguje. Pocital jsem s tim, ze at mu zadam jakoukoliv cestu, tak se bude vse odvijet od aktualniho adresare. Nepocital jsem s tim, ze to bere od "home" a ze to do prikladu naschval nezakomentuji... Kdo asi delal tu napovedu... |
||
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
Jirka Holý Profil * |
#3 · Zasláno: 7. 1. 2007, 11:58:23
Hoj,
tak jsem naincludoval FCK editor na svuj localhost, ale nejde mi za boha rozjet Upload Obrazku :( Kdyz to zkousim pres ten adresar /FCKeditor/editor/filemanager/browser/default/connectors/test.html tak se mi adresar vytvori, prohlednu si adresare apod. Ale pokud to chci udelat primo pres editor -> Vlozit obrazek -> Nacist server - tak se mi nacte jen prazdna stranka a vytvorit adresar mi nejde :( a stejne tak ani nahravat cokoliv .. Ví nekdo ? |
||
Lubosh Profil * |
#4 · Zasláno: 8. 1. 2007, 03:12:13
Na řádku 143 a 144 v souboru fckconfig.js nastav místo 'asp' > 'php'
var _FileBrowserLanguage = 'php' ; var _QuickUploadLanguage = 'php' ; |
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0