| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| 723novy723 Profil |
#1 · Zasláno: 1. 12. 2006, 23:19:06
Zdarec,
kdysi jsem na webu nasel naky sablony na css, nyni uz bohuzel nemohu najit. Jedna se mi o to, jak vytvorit paticku dole a to tak, ze bude porad videt, bez ohledu na to kde se zrovna na dlouhe strance nachazim, vim ze to jde pres css, existuje i javascript, to je pro mne zbytecne. Prosim poradte mi jak toho docilim. Dik Majkl |
||
| Zahon Profil |
#2 · Zasláno: 1. 12. 2006, 23:43:59
Pokud chceš umístit patičku prostě k dolnímu okraji prohlížeče tak nejjednodušší řešení je za pomoci vlastnosti position: fixed; kterou nastavíš divu, ve kterém máš patičku. Hodota fixed se chová obdobně jako hodnota absolute, akorát si zachovává svou pozici stále stejnou vůči průzoru. Tudíž u patičky nastavíš bottom: 0;
|
||
| 723novy723 Profil |
#3 · Zasláno: 1. 12. 2006, 23:49:52
Tak fixed nefunguje v IE, zkousel sem mozzilu tam jjo,jeste kdyby to slo do IE.
|
||
| 723novy723 Profil |
#4 · Zasláno: 1. 12. 2006, 23:58:56
Uz vim, mrknete na tento priklad,tam to je poreseny.Jinak diky za snahu, nakonec si to ceek najde sam, ale aspon rada pro ostatni.
http://web.tampabay.rr.com/bmerkey/examples/fake-position-fixed.html |
||
| Bubák Profil |
#5 · Zasláno: 2. 12. 2006, 00:35:25
Tak fixed nefunguje v IE
V IE7 funguje, takže v podmíněném komentáři nech "if lte IE 6", nebo jen "if IE 6" a máš vystaráno. Hodně podobný příklad, navíc komentovaný, je na JPW: www.jakpsatweb.cz/css/priklady/fixed-position-explorer-simulation.html |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0