Autor Zpráva
xmas3
Profil
Zdravim,
doteraz som robil stranky (tie jednoduche) cez tabulky. Teraz som to prerobil cez CSS, no parada.
Ale riesim problem s menu a hlavnou stankou. Pouzit <iframe> alebo nie? Teda aby som sa vyhol pri zmene menu pracnemu prepisovaniu menu v kazdej stranke. Podla toho co som cital, tak najlepsie by bolo dat menu do <iframe>, aby som sa vyhol strankam "bez menu", ktore by mohol vyhladavac najst. Slo by to vsak aj bez toho iframe? alebo sa tomu nevyhnem?
A propos, php include pouzit nemozem.
Ake riesenie navrhujete?
Vdaka, Miro
fajzen
Profil *
dalsim riesenim, aj ked trosku pritiahnutym za vlasy :) by bolo vlozit tam vzdy externy subor javascriptu, v ktorom by bolo nieco ako
document.write ("<a href=\"adresa1.html\">Odkaz1</a><br>");
document.write ("<a href=\"adresa2.html\">Odkaz2</a><br>");
atd
venca163
Profil
xmas3
nastuduj si php - include
xmas3
Profil
pre fajzen: dik, ale asi by som potreboval podrobnejsi navod, Java Script absolutne neovladam.
Medzitym som sa snazil vlozit menu ako iframe, ale je problem s tym, ze to menu je take rozbalovacie, takze sa neustale meni jeho vyska. Na to som nasiel tiez nejake skripty, ale fungovali iba ciastocne. Preratali vysku menu, to OK, ale ked som uz menu rozbalil, tak sa mi stracalo pod dolnym okrajom.
Asi to necham tak, a dam obsah do iframe. Tam by ten skript mohol fugovat, kedze obsah stranky bude staticky, tak si to ten skript prerata iba raz a bude. Alebo budem musiet nakoniec urobit vsetky stranky s menu... (coho sa obavam, hlavne ked asi bude treba menu casto menit)

pre venca163: mam nastudovane, ako som pisal, php include pouzit nemozem, na tom stroji nie je php nahodene
esemeska
Profil
venca163
nastuduj si php - include

php include pouzit nemozem.
xmas3
Profil
este, ten skript na automaticku velkost iframe

http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=4&topic=31 317
Bubák
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/include.html#javascript
Když přijde na nevýhody takového řešení, tak to už je snad lepší iframe, a vkládat menu.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.