| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Polerok Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 12. 2006, 17:50:14
Mám zaheslovanou stránku pomocí javascriptu (asi nějak takhle:
<form name="formular" onsubmit="return false"> Heslo: <input type="password" size="10" name="heslo"> <input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = 'priklady/' + document.formular.heslo.value + '.html' "> </form> ).... Ale chtěl bych, abych nemusel klikat na to tlačítko myškou, ale mohl to odeslat entrem. Šlo by to nějak? Nikde jsem nenašel jak, tak předem děkuju za pomoc.... |
||
| esemeska Profil |
#2 · Zasláno: 19. 12. 2006, 20:31:55
Polerok
Stacilo by to udelat pres php, bylo by to mnohem bezpecnejsi a slo by to pres enter bez JS... http://www.jakpsatweb.cz/heslo.html#php |
||
| Polerok Profil * |
#3 · Zasláno: 20. 12. 2006, 16:21:45
No, boužel PHP nezvládám.... :-( Tenhle návod jsem zkoušel, ale nějak to nefachalo, proto jsem přešel na JS...
|
||
| esemeska Profil |
#4 · Zasláno: 20. 12. 2006, 18:40:25 · Upravil/a: esemeska
Polerok
proste si udelej html stranku s formularem...(to uz asi mas, ale ten formular trochu pouprav): <form action="prihlaseni.php" method="POST"> Heslo: <input type="password" size="10" name="heslo"> <input type="submit" value="Pokračovat"> </form> a pak jeste stranku s tajnym obsahem, ktera bude mit koncovku php (prihlaseni.php) tam dej na uplny zacatek kodu neco jako: <? if($_POST["heslo"] != "tajne heslo") HEADER("LOCATION:index.html"); ?> a tady normalni obsah tajne stranky... |
||
| esemeska Profil |
#5 · Zasláno: 20. 12. 2006, 18:42:08
Jo, jeste jsem zapomnel, aby to fungovalo, tak musis mit server s podporou php... proste, kdyz ti to nepujde doma, jako ze asi nepujde, tak to nahraj na server a ono to zacne fungovat (mozna:o)
|
||
| Polerok Profil * |
#6 · Zasláno: 20. 12. 2006, 20:12:02
No, tak jsem se s tím drbal asik 2 hodiny a výsledek nulový... Urobil jsem to na serveru mujweb.cz, který tvrdí, že PHP scripty podporuje.... Ale pokařdé, když jsem zadal heslo, oběvila se hláška(píšu ji na konci)... takže napíšu postup a kdybys viděl evidentní chybu, skus mě pls nakopnout ;) Urobil jsem "index.html" , do něj jsem vložil:
<form action="prihlaseni.php" method="POST"> Heslo: <input type="password" size="10" name="heslo"> <input type="submit" value="Pokračovat"> </form> Pak jsem vytvořil "prihlaseni.php"(který se po uložení mimochodem začal chovat jako nezměnitelný soubor s obrázkem textového souboru), do něhož jsem vložil <? if($_POST["heslo"] != "tajne heslo") HEADER("LOCATION:index.html"); ?> Tady si nejsem jistý tvojí větou "na uplny zacatek kodu" kam by to mělo přesně být, předpokládám, že do <body> ale skusil jsem to později projistotu i na více míst... no, a pak po zadání jakéhokolil heslo (ať už "tajne heslo" které by to mělo pustit nebo jiné), tak to hází níže uvedenou stránku... Za radu díky. The page cannot be displayed The page you are looking for cannot be displayed because an invalid method (HTTP verb) was used to attempt access. ---------------------------------------------------------------------- ---------- Please try the following: Contact the Web site administrator if you believe that this request should be allowed. Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly. HTTP Error 405 - The HTTP verb used to access this page is not allowed. Internet Information Services (IIS) ---------------------------------------------------------------------- ---------- Technical Information (for support personnel) Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 405. Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Setting Application Mappings, Securing Your Site with Web Site Permissions, and About Custom Error Messages. |
||
| esemeska Profil |
#7 · Zasláno: 21. 12. 2006, 16:04:47 · Upravil/a: esemeska
hm chyba 405:
405 – Method Not Allowed – nepovolená metoda – metoda specifikovaná v požadavku není povolena. Myslim, ze problem teda bude na serveru... úplně stejný kód na WZ heslo: tajna stranka |
||
| Anonymní Profil * |
#8 · Zasláno: 23. 12. 2006, 22:50:35
Ano... Bylo to serverem, udělal jsem to na WZ a jede to bez problémů.... Děkuju za rady a pomoc... Pěkné Vánoce ;-)
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0