| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 20. 12. 2006, 21:37:48
Warning: Division by zero in /home/old-fashioned-tours.com/old-fashioned-tours.com/extreme/uploadim g.php on line 20
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/php3OUVnb' to '' in /home/old-fashioned-tours.com/old-fashioned-tours.com/extreme/uploadim g.php on line 20 Súbor sa nepodarilo uploadovat !! chápu, že je tam někde blbě nastavená cesta, ale nevím co s tím, zdroják jsem okopíroval tady na fóru neb tohle je věc kterou jsem nikdy nedělal: <? if ($_POST["upload"] == 1) { $upload = true; $ADR = "upload"; if ( !is_file($_FILES['SUBOR']['tmp_name']) ) { echo "<span class="warning"><p>Žiadny súbor nebol uploadovaný !!</p>"; $upload = false; } else { if ( $_FILES['SUBOR']['size']>500000 ) { echo "<span class="warning"><p>Súbor je príliš velký !!</p></span>"; $upload = false; } if ( $_FILES['SUBOR']['type'] == "image/jpeg" ) { echo ""; } else { echo "<span class="warning"><p>Súbor musí byt JPG !!</p></span>"; $upload = false; } } if ($upload == true) { if ($_FILES['SUBOR']['type'] == "image/jpeg") {$pripona = ".jpg";} $NAZOV_SUBORU = 'SUBOR'.$pripona; if ( move_uploaded_file($_FILES['SUBOR']['tmp_name'], "$ADR."/".$NAZOV_SUBORU" )) { echo "<p>Súbor bol uploadnutý :)</p>"; } else { echo "<p>Súbor sa nepodarilo uploadovat !!</p>"; } } } else { ?> <FORM action="<? ECHO $_SERVER["PHP_SELF"] ?>" method="POST" ENCTYPE="multipart/form-data"> <div align="center"> <input type="file" name="SUBOR" /> <input type="submit" value="Uploadovat" /> <input type="hidden" name="upload" value="1" /> </div> </FORM> <div align="center"> <p> <? } ?> </p> </div> prosím prosím dejte mi sem někdo opravenou verzi |
||
| DJ Miky Profil |
#2 · Zasláno: 20. 12. 2006, 21:48:36
Zkus si přeložit to první hlášení a zjistíš, že na řádku 20 dělíš nulou. Když se na ten řádek podíváš, zjistíš, že místo lomítka v cestě jsi napsal dělení:
"$ADR."/".$NAZOV_SUBORU" Má to být: $ADR."/".$NAZOV_SUBORU |
||
| Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 20. 12. 2006, 21:52:48
DJ Miky: tak tomu se říká kopírovat a nemyslet u toho:-))). Samozřejmě máš pravdu, už to fachá, dík ... vůbec mě tahle chyba na základě hlášky nenapadla
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0