| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| hauskaa Profil |
#1 · Zasláno: 26. 12. 2006, 02:23:58
Moje celostránková tabulka má nahoře colspanovanou buňku s textem, který je v monotype Corsiva, alternativně Arial. Mám nastavenou určitou velikost textu v css. Když to otevřu v IE, vše se zobrazí tak, jak chci, když to pustím do mozilly, tak mám pocit, jak by s sebou ten text "přybral" nějaký prostor nahoru i dolů a buňku <td> mi vertikálně roztáhne. Řešim to už dvě hodiny a furt nic... Díky
|
||
| Eddie Profil |
#2 · Zasláno: 26. 12. 2006, 09:23:45
nastav tomu textu margin: 0;
|
||
| Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 26. 12. 2006, 09:42:38
LIdi, prosim Vás, jak mám udělat, když mám levé menu, tak aby se mi odkazy otevíraly ve stejném okně a zůstala mi tam hlavička i to levé menu? děkuju moc :)
|
||
| hauskaa Profil |
#4 · Zasláno: 26. 12. 2006, 09:57:55
Týýýýýý brďo, vono to hobluje!! :-) Esli temu tedy dobře rozumim, tak defaultní verze v prohlížeči mozilla je nastavena nenulově a pokud v css definuji nějakej styl, tak je dobré mu definovat i hodnoty, které chci, aby zustaly nulové, jako nulové. Je tak?
|
||
| Eddie Profil |
#5 · Zasláno: 26. 12. 2006, 09:59:22
Preco nezalozis nove vlakno???
LIdi, prosim Vás, jak mám udělat, když mám levé menu, tak aby se mi odkazy otevíraly ve stejném okně a zůstala mi tam hlavička i to levé menu? děkuju moc :) - K tej otazke jedine cez framy alebo ajax |
||
| Nox_lbc Profil |
#6 · Zasláno: 26. 12. 2006, 09:59:24
bingo ... něco jako:
* {
na začátku stylopisu |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0