Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Zdravím, potřebuju vytvořit náhledy stránek, ne které odkazuji. To samé, co mají seznam, atlas... v katalogách. Moc díky za radu. Jirka
Railbot
Jakýkoli grafický editor, ve kterém si ten malý náhled uděláš? Nebo snad žádáš rovnou program, který ty náhledy bude automaticky dělat za tebe?
Berny
Railbot
Ano, řekl bych, že přesně tohle on myslí a zde je odkaz na tuto službu - http://websnapr.com
Anonymní
Profil *
Ten program vypadá zajímavě, moc díky, ale chtěl jsem to udělat třeba ve Photoshopu, ale nevim, jak tam tu stránku dostat... Grafický programy otevírají jen obrázky, ne soubory html. Napadá mě jen tu stránku vyfotit, ale urřitě to pujde i jednodušeji...
Anonymní
Profil *
a co třeba print screen a ve grafickym editoru dáš nový a ctrl+v a pak si s tim dlej co chceš, ořezávání ti ušetří třeba IE když zmačkneš F11 - fullsreen a pak až printscreen
Stenllly
Profil *
no jen jsem se chtěl zeptat jestli se ta klávesa Print Screen dá nějak aktivovat,mám nový notebook a ta klávesa mi nefunguje
ivzez
Klávesnice notebooku má méně kláves, než klávesnice klasická. Některé funkce jsou dostupné teprve po stisknutí klávesy "fn" (funkce). Takže: přidržte klávesu "fn" a stiskněte Print Screen. Screenshot pak vložte do libovolného grafického programu (Ctrl + V). Použít můžete i MsPaint (malování). Obrázek pak převeďte na menší formát, např. gif nebo jpg (třeba programem Irfan view).
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0