Autor Zpráva
stanislav kalivoda
Profil *
Zdravim,
Mám problém, když uplaoduju fotky na server a nahrazuju nějaké jiné které tam byli před ní tak se mi ze začátku objeví ta stará a ta mnou uploadovaná se objeví až po aktualizaci. Jak bych to tedy udělal aby se stránka refreshovala hned po spuštění? Díky
stanislav kalivoda
Profil *
Myslel sem jiné fotky se stejným názvem...
Mistr
Profil
stanislav kalivoda
Protože se natahuje někde z paměti, z cashe.
Mistr
Profil
stanislav kalivoda
Možná tohle by pro Tebe bylo zajímavé a nebo následující.
stanislav kalivoda
Profil *
No jo..mě jde o tu automatickou aktualizaci...
habendorf
Profil
Mistr: Z hotovosti? :o)

Z cache.
stanislav kalivoda
Profil *
Já mám totiž stránky které mám rozkouskované přes php a výsledkem toho je že hlavičku mám jen jednu a ostatní stránky jsou vždycky jen části kódu, a jak jsem tedy pochopil příkaz no-cache by se dal do hlavičky, v mém případě tedy do všech stránek a to tedy opravdu nechci. Jednodušší by byla ta aktualizace, poradí někdo?
habendorf
Profil
Třeba náhodný (čas) parametr v url.
stanislav kalivoda
Profil *
Sry asi sem Tě nepochopil...
habendorf
Profil
No z cache se použijí jen obrázky ze stejné url. Je jasné, že pic.jpg na example1.com a na example2.net jsou (velmi pravděpodobně) různé.
stanislav kalivoda
Profil *
Zdar,

Dik ale me ten Tvuj zpusob nejak nefunguje, zkousel sem:

/index.php?page=27&ha=3&m=1&r=936

a r je nahodny cislo a stejne mi to zobrazi starou fotku...

Co dělám špatně?

Díky
habendorf
Profil
Hm, jestli to dobře chápu, tak ty obrázky jsou v těch includovaných stránkách. Takže bys ten parametr musel přidat do url, kterou includuješ.

Mělo by to fungovat, doufám :o)
Mistr
Profil
habendorf
:-))
stanislav kalivoda
Profil *
Jo dík...to jde :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.