Autor Zpráva
Fanda
Profil *
Z databáze zobrazuje jednu tabulku a mimojiné jeden sloupec patří http adresám fotek. Ty adresy jsou bohužel dost dlouhý a samozřejmě nemají žádnou mezeru, a tak je tabulka nemůže jednoduše zalomit a celou tabulku to hyzdí.
Chtěl bych se zeptat, jestli je možné buňku zalomit např. na 100px pokud samotné slovo uvnitř tuto délku přesahuje?

(ps: vím o funkci explode, která by mi rozdělila dlouhý výraz, ale raději bych použil nějaký html tvar, pokud nějaký existuje...)
Gouma
Profil
Pokud vím, tak zalamovat podle šířky nejde. Můžeš použít ještě napříkld funkci substr(), ale já bych to vyřešil tak, že bych nevypisoval celé URL, které jsou většinou dlouhé, ale vypisoval bych jednoduché odkazy typu "zde", "zvětšit" nebo bych použil nějaké ikonky :)
LabMouse
Profil
Ja si tiez myslim ze ten link s napisom "zde" je dobre riesenie. Taktiez som vydel na strankach riesenie ze cela ta url sa zobrazovala v bubline ked sa postalo s kurzorom nad odkazom. Kazdy kto chce ziskat celu adresu patricneho suboru moze pouzit v prehliadaci funkciu "copy link" alebo open in new page
Fanda
Profil *
....že mě to nenapadlo dřív! Díky moc, myslím, že je to nejlepší možný řešení...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.