Autor Zpráva
Darth Daron
Profil
Mam takový tři problémy:
1. jak udělat tlačítko refresh?
2. mam select na vybírání stylů, ale potřebuju, aby se mi při změně stylu celá stránky refreshovala.Jak na to? Zkousil jsem <option value="javascript:chooseStyle('style5', 60);"background-color: #FF0000; onClick="javascript:window.reload()";>první</option> ale to nefachčí.
Anonymní
Profil *
refresh tlačítko - dej ten onclick do submitu
V selctu to musíš udělat při změně, tedy onchange a tak podobně...
habendorf
Profil
A ten třetí problém je zřejmě ten, že neumíš počítat do tří :o))
Darth Daron
Profil
habendorf
njn, původně jsem měl tři otázky, ale pak jsem zjistil, že ta třetí je blbost
Darth Daron
Profil
1. to jsem nějak nedal dohromady, jak to udělat, tak dobrej nejsem (spíš sem blbej :-)
2. zkusil sem tohle: <option value="javascript:chooseStyle('style5', 60);"background-color: #FF0000; onchange="javascript:window.reload()";>první</option> a to taky nefachčí :-(((
Anonymní
Profil *
v tom selectu musíš mit ten onchange uvnitře <select> ideálně když si tam při změně zavoláš funkci a přes if ověříš co je vybraná value a podle toho pojedeš dál
Anonymní
Profil *
Viz příklad :
<select onchange="relode(this)" name="akce">

pak si dej do jednoho option třeba value="relode"
a napiš js funkci asi takto:
function relode(akce) {

var hodnota = akce.options[akce.selectedIndex].value;
if(hodnota=="relode"){
window.reload;
}

Sem už dost osaplej, ale takhle nějak by to mělo bejt.....
Darth Daron
Profil
menší problem: já už tam mam <select onchange="go(this)"> a funkci na měnění těch stylů. ale tohle už moc nepotřebuju, spíš by se mi hodilo to refreshovací (reloadovací) tlačítko
Gáloš
Profil *
heh, proč jednoduše neudělat odkaz na tu samou stránku, to by byl vlastně reload...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0