Autor Zpráva
kvoky
Profil *
Nazdar lidi,
Mam mensi problem,
ve stylopisu mam nastaveny:

P.menu{padding: 5px; 0; 0; 0;}

V IE to jede v opeře taky, jenže v mozille se to odsazuje nějak divně (jakoby až od středu P a ne od vrchu.

Vše je na stránce: http://www.prototypegang.ic.cz

Když sem pak zkusil P dát pozadí ukázalo se že v mozile je nějaký posunutý, jakoby ho něco odsunulo... Prostě na těch stránkách mám tlačítka nahoře pod logem a text chci zarovnat na vertikální střed, ale musim to udělat přes P protože když dám padding v divu nevyhnu se box bugu.

Jestli se někdo podívá, dík...
INSiGHT
Profil
Mno pro začátek odstrň středníky:
P.menu{padding: 5px 0 0 0;}
kvoky
Profil *
-no středníky jsou pryč, ale nepomohlo to :(
Chamurappi
Profil
Reaguji na kvokyho:
musim to udělat přes P protože když dám padding v divu nevyhnu se box bugu
Na názvu elementu nezáleží, <p> a <div> se liší pouze v přiřknutém významu a výchozím zobrazení.

Box modely jde snadno sjednotit:
* {-moz-box-sizing: border-box; box-sizing: border-box;}
... a Explorer mít v quirku.
Timy
Profil
Chamurappi
Jak tyhle praktiky projdou v ostatních prohlížečích? Myslím teda ne v FF, O a IE. Kdysi tady myslím llook zmínil khtml-box-sizing, ale nemám to moc jak vyzkoušet, nevíš?
esemeska
Profil
khtml-box-sizing
je obdoba -moz-box-sizing, ale je to starsi... na firebird
Bubák
Profil
Konqueror se "chytá" na deklaraci: box-sizing: border-box;
Firebird nemám instalovaný a takovou vykopávku instalovat nebudu, abych to otestoval. Současný Firefox se "chytá" na deklaraci: -moz-box-sizing: border-box;
To jen pro úplnost, protože, pro srovnání, na průsvitnost se Firefox "chytá" také na deklaraci: opacity: 0.5;
Testovaný Konqueror 3.5.4
Anonymní
Profil *
Chamurappi

Na názvu elementu nezáleží, <p> a <div> se liší pouze v přiřknutém významu a výchozím zobrazení.

Tys mě nepochopil, samozřejmě to na ten p taky působí (ten boxy bug) jenže já sem to nechtěl udělat do toho divu, protože pak si mi ty tlačítka neroztáhnou a dosáhnu odsazení 5 pxod vrchu....

Dík za ten {-moz-box-sizing: border-box; box-sizing: border-box;}

a pak mám deklarovat ještě jednou pro explorer?
Anonymní
Profil *
nebo to mam dát do body?
habendorf
Profil
nebo to mam dát do body?

Máš to dát tak, jak ti napsal Chamurappi. S hvězdičkou.
kvoky
Profil *
jo jasně, dík za to, už to běhá...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.