Autor Zpráva
dife
Profil *
do index php se mi includuje soubor ve kterem je obsah stranky .. v index php jso tzv pod sekce ktere se zobrazuji pomoci $_GET bohuzel nevim jak obsah toho $_GET vozit pred includ.... poradite nekdo..???
kvoky
Profil *
asi nechápu otázku :(
dife
Profil *
takto mam urcovany podsekce v index.php

<?php if($_GET["ind"]==2) {?>
<div id="menu">
<a href="?jdi=si_li" class="amenu">aaa</a> |
<a href="?jdi=si_li_nastzar" class="amenu">bbbbb</a> |
<a href="?jdi=si_li_provis" class="amenu">bccc</a> |
<a href="?jdi=si_li_autofw" class="amenu">eeeeeee</a> |
<a href="?jdi=obecnastav" class="amenu">fffffff</a>
</div>
<?}
?>

uz chapes.?? nebo ee:?
tiso
Profil
dife
skús znovu vysvetliť ten problém, ani ja som to nepochopil...
Anonymní
Profil *
no mam includovany soubor do index php a v jidex php jsou nadefinovyne rady


<?php if($_GET["ind"]==2) {?>
<div id="menu">
<a href="?jdi=si_li" class="amenu">aaa</a> |
<a href="?jdi=si_li_nastzar" class="amenu">bbbbb</a> |
<a href="?jdi=si_li_provis" class="amenu">bccc</a> |
<a href="?jdi=si_li_autofw" class="amenu">eeeeeee</a> |
<a href="?jdi=obecnastav" class="amenu">fffffff</a>
</div>
<?}
?>
2 az 6 a podle toho kterou zavolam se mi zobrazi ale zobrazi se az pod includovanym textem.. potrebuju to mit nad textem..
a nevim jak to udelat uvazoval jsem ze dam div do divu ale tohle toreseni se mi nelibi a myslim ze neni zrovne nejlepsi.
tiso
Profil
Anonymní
tak daj include pod toto, alebo v include súbore nevypisuj rovno výstup ale ho vypíš až pod týmto...
dife
Profil *
uz to funguje ale udelal jsem to jinak
tiso
Profil
dife
To je síce pekné, ale nikto z diskusie z toho nič nemá...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.