Autor Zpráva
kvoky
Profil *
Zdravim,
mam nekolik divu do sebe vnorenych nasledujicim zpusobem:

<div class="top2">
<div class="levo">
</div>
<div class="pravo">
</div>
</div>

u divu levo i pravo mám relative a float left, nebo right.

Takže v čem je problém?
V IE i v opeře když zaplním levo nebo pravo třeba textem roztáhne se i top2 a protože mám na top2 nějaké pozadí je jeho roztažení dost důležité, ale v mozzile, když mu nezadám pevnou height prostě zůstane s height na 0 px a pozadí se nezobrazí... Tipoval bych že se u toho divu musí ještě něco nastavit, ale co? Díky

Kvoky
habendorf
Profil
Chybí ti tam clearovací prvek. Asi.
kvoky
Profil *
habendorf

Něco sem si o tom clear našel, ale jak si to myslel s clearovacím prvkem? kam bych ho měl hodit? Dík
dife
Profil *
pouzij toto <div id="top2> a stejne dalsi divy

potom </div>

V ccs to zapises takto> #top2 { tu vis co dat }
dife
Profil *
<div id="top2">
habendorf
Profil
dife: wie bitte?


kvoky:

<div class="top2">
<div class="levo">
</div>
<div class="pravo">
</div>
<br class="cleaner" />
</div>

.cleaner {
font-size: 0;
line-height: 0.0;
height: 0;
clear: both;
}

Třeba.
dife
Profil *
habendorf

class ma dedicnost
ID mam pocit ze ne tak ze se ti to nededi z predchoziho class


jestli mi rozumis..??
habendorf
Profil
dife:

http://diskuse.jakpsatweb.cz/rules.htm
Pište jenom tehdy, pokud máte co říct. Tlachy si nechte od cesty.

Tož tak.
kvoky
Profil *
No tak funguje mi to ale jen castecne:

asi nejlepe poslouzi priklad - asi ste tu stranku videli uz 20x ale podivejte se diky..

takže ten problém:

To pravý menu mám float: right levy float:left.

Problém je že ten cleaner se řídí jenom podle toho pravyho a ne jen levyho (podívejte se na to v mozzile) tam totiž je vidět že to pozadí (tím pádem i div) končí hned za koncem pravýho menu... takže jak na to? Dík
kvoky
Profil *
jezis, ta stránka:

www.prototypegang.ic.cz
habendorf
Profil
Nějak nechápu proč tam cpeš ty relativní pozice. A už vůbec nevím, proč pro levý sloupec dáváš height.
kvoky
Profil *
Díky lidi hodně ste mi pomohli... ted uz to snad bude chodit... ma to chybicky - posunuti v IE a tak ale jinak diky za všechno!
Petr2007
Profil
Řeším stejný problém, už jsem z toho úplně grogy a není mi vůbec jasné z této diskuze jak to řešit, mohl bys mi prosím tě napsat jak si to nakonec v mozile vyřešil? Díky moc.


tohle:
<div class="top2">
<div class="levo">
</div>
<div class="pravo">
</div>
</div>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.