Autor Zpráva
RomiK
Zdravím.

Rád bych na své skromné stránky přidal jednu drobnost, bohužel nikde nemohu zjistit jak to udělat. už po tom nějaký čas pátrám a stále se toho nemohu dopídit. Ani tady jsem nic podobného nenašel.

Jako naprostý laik se snažím o napsání svých stránek. O nějakém hezkem designu si nechávám jen zdát, to už je na mě moc, ale snažím se alespoň o nějaké užitečné materiály k RPG hrám.

Teď bych rád přidal i možnsot hodnotit články rovnou na stránkách. Hodnocení by mělo být jako ve škole - od jedné do pěti. Vše by se průměrovalo a pod článkem by se počítal průměr - pokud by to šlo tak by to bylo udělané tak, že by se ukázal i počet hodnotících. Také nevím, jestli by šlo aby každá IP adresa mohla hlasovat pouze jednou (jako je tomu u anket).

Doufám, že jsem to napsal srozumitelně. Pokud zde již takové téma je, stačí, když mě odkážete a já si vše vyhledám sám, ale zatím se mi jej nalézt nepodařilo. Ani zde v diskuzi, ani na jak psát web.

Adresa stránek, kdyby se někdo chtěl podívat před tím, než se pustí do udílení rad je http://romihk.svetjinak.net Ale nečekejte žádný převratný design nebo skvělou technologii a zpracování bez chyb. Nicméně, budu rád když mi někdo poradí, jak přidat tento malý doplněk na stránky,

Děkuji.
ato3
RomiK
No asi chápu co chceš udělat.. určitě to neuděláš jen v html. Chce to php a v dokonalejším případě i databázi. Což je už poměrně složitá věc.
máš několik možností:
1) najdi si někoho, kdo ti to zdarma napíše
2) někomu za to zaptať
3) nauč se php a zkus to sám
4) najdi si někde na internetu free službu, která tohle poskytuje .. něco jako blueboard.cz(o žádné nevim)
5) nebo si k publikování oněch článků stáhni nějaký redakční systém
RomiK
Ono je to až takhle složité. Co se dá dělat, zkusím se zeptat kamaráda, zda mi vysvětlí základy php a pomůže mi s tím. Každopádně díky za odpověď.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0