Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
RomiK Profil |
#1 · Zasláno: 17. 1. 2007, 16:09:49
Zdravím.
Rád bych na své skromné stránky přidal jednu drobnost, bohužel nikde nemohu zjistit jak to udělat. už po tom nějaký čas pátrám a stále se toho nemohu dopídit. Ani tady jsem nic podobného nenašel. Jako naprostý laik se snažím o napsání svých stránek. O nějakém hezkem designu si nechávám jen zdát, to už je na mě moc, ale snažím se alespoň o nějaké užitečné materiály k RPG hrám. Teď bych rád přidal i možnsot hodnotit články rovnou na stránkách. Hodnocení by mělo být jako ve škole - od jedné do pěti. Vše by se průměrovalo a pod článkem by se počítal průměr - pokud by to šlo tak by to bylo udělané tak, že by se ukázal i počet hodnotících. Také nevím, jestli by šlo aby každá IP adresa mohla hlasovat pouze jednou (jako je tomu u anket). Doufám, že jsem to napsal srozumitelně. Pokud zde již takové téma je, stačí, když mě odkážete a já si vše vyhledám sám, ale zatím se mi jej nalézt nepodařilo. Ani zde v diskuzi, ani na jak psát web. Adresa stránek, kdyby se někdo chtěl podívat před tím, než se pustí do udílení rad je http://romihk.svetjinak.net Ale nečekejte žádný převratný design nebo skvělou technologii a zpracování bez chyb. Nicméně, budu rád když mi někdo poradí, jak přidat tento malý doplněk na stránky, Děkuji. |
||
ato3 Profil |
#2 · Zasláno: 17. 1. 2007, 18:22:23
RomiK
No asi chápu co chceš udělat.. určitě to neuděláš jen v html. Chce to php a v dokonalejším případě i databázi. Což je už poměrně složitá věc. máš několik možností: 1) najdi si někoho, kdo ti to zdarma napíše 2) někomu za to zaptať 3) nauč se php a zkus to sám 4) najdi si někde na internetu free službu, která tohle poskytuje .. něco jako blueboard.cz(o žádné nevim) 5) nebo si k publikování oněch článků stáhni nějaký redakční systém |
||
RomiK Profil |
#3 · Zasláno: 17. 1. 2007, 18:41:42
Ono je to až takhle složité. Co se dá dělat, zkusím se zeptat kamaráda, zda mi vysvětlí základy php a pomůže mi s tím. Každopádně díky za odpověď.
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0