Autor Zpráva
Jan Nemec
Profil *
Ahoj,

mám indexovou stránku na http://datlicek.wz.cz/novy_web/ , kde mám navrchu obrázkovou lištu s odkazy. Problém je v tom,že ty obrázky mají na sebe navazovat a mají být v jedné souvislé lince. Pokoušel jsem se nastavit margin na 0, aby se mi ty obrázky nalepily na sebe,ale nějak to nejde - co s tím? span position:relative není řešením...

Honza
DJ Miky
Profil
Odstraň ty mezery v kódu, co jsou mezi nimi...

BTW, opravdu je 18. ledna 107?
Jan Nemec
Profil *
...tak to je ostuda :-) To mě vůbec nenapadlo, že jsem si to zavinil sám :-) Díky moc. Jinak ten čas se zobrazuje dobře IE ...nevím proč nejde dobře v Mozzile.

Honza
habendorf
Profil
nevím proč nejde dobře v Mozzile

getFullYear
Jan Nemec
Profil *
Děkuji moc. Už to gunguje šikovně. Teď jsem zase narazil na problém se span style style= position:relative... funguje mi to jen v EI (příp. slim browseru) ale neodsazuje se to v Mozille a Opeře. Více, zda se to dá nějak ošéfovat? Podle instrukcí vy to mělo být kompatibilní s ostatními prohlížeči...

Díky Honza
Bubák
Profil
problém se span style style= position:relative
Nevím, kde tem problém máš, na úvodní stránce jsem žádnou deklaraci pozicování nenašel. Proto pouze tipoji na chybějící jednotky u hodnot top, left.

Když už jsme u těch jednotek, v HTML je jednotky px nepíší, pouze %. V CSS se jednotky píší vždy, výjimkou je 0, tam jednotky být nemusí (W3C zjistilo, že 0px je 0mm, 0em, 0%... a dali to i do specifikace)

Takže tohle máš špatně (podobných chyb máš hodně):
<img src="odkazy/ja-index.jpg" height="395px" width="200px"><br>
<p><font size="1px">To jsem prosím já :o)</font></p>

Takhle vypadá kousek tvé stránky při vpnutém JS:
Dnes je , hodin, svátek má a já vám všem přeji krásný den :o)
Jan Nemec
Profil *
Ja tam v rychlosti zapomnel dat odkaz...ten je http://datlicek.wz.cz/novy_web/tanec ...ty podruzne odkazy mají být odsazeny ale jde to jen v IE

Honza
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.