Autor Zpráva
miro852
Profil
Jak na stranky dostanu nejaky prehravac, kde si muze navstevnik vybrat skladbu a prehrat?

Dekuji moc za rady
Mistr
Profil
Zkus se inspirovat: http://www.jakpsatweb.cz/zvuky.html
miro852
Profil
To uz sem prostudoval, jenze ja bychrad nejaky prehravac, a ne nabizel hudbu ke stazeni nebo na pozadi...nevite o necem?
japlavaren
Profil
no, podobny problem riesim i ja. embed je na vela pc zablokovany.
Nechcelo by sa niekomu napísať niečo také v FLASHI?? keby sa Vám xcelo, 330-057-838; japlavaren@centrum.cz
gyoja
Profil
Zde by mohlo být řešení:
http://www.jeroenwijering.com/?item=Flash_MP3_Player
miro852
Profil
Zde by mohlo být řešení:
http://www.jeroenwijering.com/?item=Flash_MP3_Player


Ten je supr, ale ted resim problem - jak ho dat na stranky? Kdyz ho dam na kazdou zvlast, tak se vzdy kdyz dete na jinou podstranku vypne. Poradite mne nekdo? Diky, uvital bych i podrobnejsi navod..
Eddie
Profil
Ten je supr, ale ted resim problem - jak ho dat na stranky? Kdyz ho dam na kazdou zvlast, tak se vzdy kdyz dete na jinou podstranku vypne. Poradite mne nekdo? Diky, uvital bych i podrobnejsi navod..
Mozes ho umiestnit do pop-up okna a nebude rusit uzivatela pri prihliadani stranky...
miro852
Profil
Hm.....rad by som ho hodil na stranky...:(
Šejn
Profil
miro852
Podívej se na http://l2cz.eu - tam je to řešený pop-up oknem a funguje to dobře.
miro852
Profil
Hm...ale jak to dostanu na stranku..?
Šejn
Profil
miro852
Zkus něco vyšťourat z kódu týhle stránky - http://l2cz.eu/l2czmusic.html
miro852
Profil
Diky, ale jeste nerozimim tomuto -

<p align="center" style="margin-top:0px;">
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/sw flash.cab#version=7,0,0,0" width="400" height="170" id="xspf_player" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="http://l2cz.eu/mp3/xspf_player.swf?playlist_url=http://l2cz.eu/ playlist.txt&autoplay=true" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="bgcolor" value="#e6e6e6" />
<embed src="http://l2cz.eu/mp3/xspf_player.swf?playlist_url=http://l2cz.eu/playli st.txt&autoplay=true" quality="high" bgcolor="#e6e6e6" width="400" height="170" name="xspf_player" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

Muzete mi napr. uvest priklad jakou cestu tam mam dat, kdyz mp3 nahraju do slozky napr. hudba/mp3/ ??

A jak to nastavim do pop-up okna??

Diiky moc
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.