Autor Zpráva
Chrapko
Profil *
1. ahoj da sa spravit nieco take ze ked obnovim stranku zostane mi scrollbar v tej istej poziici? nejak asi cez js+php Viem ze riesenie je pouzit iframe (obnovim len tu cast kt potrebujem obnovit), ale tomu sa chcem vyhnut.
2. Ked mam iframe da sa z neho odkazom nacitat nieco do hlavnej stranky, v ktorej je ten iframe ulozny?
Dik
Joker
Profil
da sa spravit nieco take ze ked obnovim stranku zostane mi scrollbar v tej istej poziici?
Teoreticky ano, ale bylo by to dost komplikované.
Ale například můj prohlížeč (Opera) tohle dělá automaticky.
DJ Miky
Profil
Firefox to také dělá automaticky.
habendorf
Profil
No a do třetice - IE to dělá také automaticky :o)
Chrapko
Profil *
no len problem by som asi videl v tom, ze je to galeria cez php script a vzdy sa to zavola z inymi parametrami, ale je tam jedna skrolovacia cast, ktora sa nemeni a ta by mala zostat tak ako je. Vtedy to asi nezostane v tej istej pozicii alebo ano?
dik
Chrapko
Profil *
takze sa to neda spravit.. nerobi to automaticky :( Viete mi poradit ako to spravit aby som to preposielal alebo neviete nejaky link-navod ako to spravit? dik
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.