Autor Zpráva
Andra
Profil *
mam na webu php script na registraci uzivatelu do databaze. vse funguje, nevim ale jak udelat aby se kazdymu uzivateli zobrazovala unikatni stranka s jinym obsahem. jak na to?
nightfish
Profil
Andra
to záleží na tom, v čem budou ty stránky unikátní...
Joker
Profil
Nejjednodušší by asi bylo udělat nějaký adresář, pro každého v něm založit šablonu, tu svázat s tím příslušným uživatelem a potom mu jí zobrazit
Andra
Profil *
nightfish
proste potrebuju aby se zobrazovala kazdymu uzivateli jina stranka pote co se prihlasi
ph@tE
Profil *
Tak to je hezký a víš aspoň kolik těch jinejch stránek budeš zobrazovat? Bude to od základů jiná stránka, nebo se bude měnit jenom něco? Takhle ti asi těžko někdo pomůže.
Andra
Profil *
ph@tE
od zakladu ne, bude se menit jen text
Andra
Profil *
tak tezky to snad bejt nemuze,
snad by stacilo tam dat naky redirect podle id uzivatele, ale nevim jak, sem zacatecnice :)
treba takhle: uzivatel ktery ma id 53 by se zobrazila stranka 53.php
tomikimot
Profil
Andra
Třeba.
A ta stránka by obsahovala JEN ten text a vkládala by se pomocí php. To mi přijde nejsnadnější.
Joker
Profil
Andra
snad by stacilo tam dat naky redirect podle id uzivatele, ale nevim jak, sem zacatecnice :)
treba takhle: uzivatel ktery ma id 53 by se zobrazila stranka 53.php

Tak třeba takhle
// napřed se udělá select a do $id se doplní ID z databáze
$soubor = '/stranky_uzivatelu/'.$id.".php";
if(file_exists($soubor)) include($soubor);

...a v kořenovém adresáři webu bude adresář stranky_uzivatelu a v něm soubory x.php, kde x je ID uživatele.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.