Autor Zpráva
kvoky
Profil *
Nazdar,
mám jeden menší problém. Dělám stránku...napřed sem si řikal že to hodim přes divy ale v každým prohlížeči to vypadalo jinak... Tak sem se srabácky vrátil k tabulkám a co se nestalo... Je to zase hrozně rozjetý!

Navím co s tím:

1) V IE se nahoře objeví takovej bílej pruh kterej tam vůbec nemá co dělat.

2) V mozzile se obrázek s align="right" posune o 1 nebo 2 pixely doprava

3) V opeře se obrázek s align="right" posune o 1 nebo 2 pixely doleva

tady je odkaz (Na stránkách budu dělat tak je možný, že už to bude v pohodě):

http://pavlo007.net/beta/

Všem co mi řeknou co to způsobuje velký dík!
kvoky
Profil *
:-( (jen příspěvek dostávám do popředí)
ladik
Profil *
kvoky

Obrázek (top22.gif) máš špatně střihnutý, proto ten posun do stran, v tabulkách lehký chaos, chybí nějaké řádky, mezera mezi obrázky hlavičky v IE je způsobena mezerou (vadí i ENTER, musí být na jednom řádku) mezi ukončením tagu
<img src="obrazy/top.gif">
a
</td>
ukončením buňky tabulky, IE ji zobrazí, ostatní prohlížeče nikoliv.

Abych jen nekritizoval:

mírně upravená tabulková verze,

a na ukázku totéž v CSS bez tabulek.
kvoky
Profil *
si machr! Moc děkuju...Asi budu muset místo - by kvoky - by ladik :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.