Autor Zpráva
Hierophant
Profil
Zdravím... Mám jeden problém a nevím jak ho vyřešit.... Jde o to, že mám stránky je 3 sloupích přes CSS a potřeboval bych sloupce 4.... Prosím, poradí někdo jak na to? Velice děkuji...
habendorf
Profil
Prostě tam jeden sloupec přidáš. V čem je problém?
Hierophant
Profil
V tom že mi to nejde... V tom je problém... Potřebuji ho přidat vlevo a nejde mi to.... :/
habendorf
Profil
nejde mi to znamená co? Co konkrétně jsi zkoušel a v čem byl problém?

Když jsi tam dal tři, dáš tam stejně čtvrtý, pátý, ... sedumnáctý ...

http://www.stare.cz/otazky.html
Railbot
Profil
Hierophant
K těm tvým stránkám bych se radši nevyjadřoval, jelikož na nich poskytuješ ke stažení díla chtráněná autorským zákonem.
tiso
Profil
Hierophant
Párny počet stĺpcov sa robí najľahšie - postupným delením... Takže si spravíš 2 stĺpce a každý ešte rozdelíš na 2...
habendorf
Profil
tiso: IMHO zbytečně složité. Pokud to tedy nemá být gumové.
tiso
Profil
habendorf - nepíšem to Tebe ale jemu... Je to jeden z ľahších spôsobov ako na to...
habendorf
Profil
tiso: Mě teda lehčí přijde

<div class="sloupec">text</div>
<div class="sloupec sloupec2">text</div>
<div class="sloupec sloupec3">text</div>
<div class="sloupec sloupec4">text</div>
cleaner

a

.sloupec {float:left;overflow:hidden;width:sirka-prvniho-sloupce;}
.sloupec2 {width:xxx;}
.sloupec3 {width:yyy;}
.sloupec4 {width:zzz;}

Ale každého věc, pravda.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.