21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
« 1 2 »
Autor Zpráva
macoo
Profil
Prosim vas uz som to raz pisal ale niekto pisal ze sa to neda ale ja myslim ze hej len neviem ako...Potrebujem spravit to aby si nikto nemohol ulozzit moju stranku v HTML a pod.....Dakujem poradte prosim
ronnie
Profil
Nejde to.
Plaváček
Profil
macoo

A nejde, a nejde, a nejde.
Joker
Profil
NE, OPRAVDU TO NEJDE

A vpravo nahoře na stránce je takové okénko a pod ním tlačítko "hledat", k čemu to tam asi bude...
Takovýchhle témat jsou tu kupy.

Takže ještě jednou:
NE, OPRAVDU TO NEJDE
Michalek
Profil
No, ono by to i šlo, dejte mi chvíli :-)

Update: Kdysi jsem viděl na conblogu "neuložitelnou" stránku, nemůžu to však najít.

Update 2: Podařilo se mi to udělat u sebe :-)
http://stuff.safus.eu/neulozitelna/

Jistě, je to velká blbost, dělat to tímhle způsobem, navíc lze přepsat název souboru a uloží se v pohodě. Navíc je zde milion jiných způsobů, jak z toho html dostat a uložit ručně.
Axamith
Profil
Já pořád nechápu, proč se někdo snaží tajit zdrojáky, heslovat, blokovat ... Co je na těch kódech tak tajného ??? Pokud jde o zabezpečení provozu, tak to jde udělat v PHP, ale samotný HTM zdrojáky neschováš. Pokud si jich tolik ceníš, tak je hoď na CD a ulož v bance ( nejlépe Švýcarské ) do trezoru.
Str4wberry
Profil
Možná použitím "zanořených" javascriptů vypisující text. Ale přijde mi to jako blbost.
macoo
Profil
Update 2: Podařilo se mi to udělat u sebe :-)
http://stuff.safus.eu/neulozitelna/
Ved sa da ulozit ale ak vies ako sa to neda napis....
A vpravo nahoře na stránce je takové okénko a pod ním tlačítko "hledat", k čemu to tam asi bude...
Takovýchhle témat jsou tu kupy.

A ty si strasne mudry podla mna...a inac ja som len chcel vediet ako sa to robi a viem ze sa to da lebo som to videl a skusal na viacerych strankach tak ked niekto vie nejaky script nech napiste prosim
smajli
Profil
macoo
když znáš ty stránky, tak proč se nepodíváš do jejich kódu?
Alphard
Profil
a viem ze sa to da lebo som to videl
tak napiš odkaz na tu stránku a mail, já ji uložím a pošlu ti ji :-)
Joker
Profil
Update 2: Podařilo se mi to udělat u sebe :-)
Hehe, to je dobrý, akorát že zdroják se dá zobrazit stejně a když to dám uložit, napíše mi Opera, že soubor už existuje, tak někam doťuknu jeden znak a už to jde :-)
Navíc trochu divné, mít na webu stránky: com1.html, com2.html, com3.html,..., com9.html, lpt1.html, lpt2.html,... :o))))

A ty si strasne mudry podla mna...a inac ja som len chcel vediet ako sa to robi
Aha, takže se budou pořád a pořád a pořád a neustále furt dokolado zblbnutí zakládat nová vlákna na tohle téma a my budeme do zblbnutí psát, že to není možné?

Na každém diskusním fóru platí: Než položím otázku, pokusím se hledat, jestli tutéž otázku už nepoložil někdo přede mnou

a viem ze sa to da lebo som to videl a skusal na viacerych strankach
No, já jelikož znám principy fungování webu, tak jsem si jistý, že to nejde. Ale možná víte víc, než my tady a než autoři HTTP.
Joker
Profil
Podotýkám, že těch 7 témat co odkazuju výše není konečný seznam, ještě třeba tohle a tohle a určitě by se našla i další.

No a pro úplnost přidám můj návod, jak zabránit uložení stránky:

Do kořenu webu (nebo do adresáře, kde je ta stránka) dejte soubor se jménem .htaccess a tímto obsahem:
order deny,allow 

deny from all
macoo
Profil
JokerNeviem mozno sa mylim amozno je ta stranka robena inak ale skus pozret tuto http://www.liveleak.com a mne sa to podarilo spravit ale nie zakazat ale zakodovat....diky
Joker
Profil
skus pozret tuto http://www.liveleak.com
Hmm... uložil jsem jí na disk, načetl z disku, přečetl si zdroják, zkopíroval text... co je na ní "chráněného"?
macoo
Profil
Hmm... uložil jsem jí na disk, načetl z disku, přečetl si zdroják, zkopíroval text... co je na ní "chráněného"?
A jak si ju ulozil na disk ja nechapem ved ja ked dam save as tak to nejde vies ja sa moc do toho nevyznam tak mi porad prosim ta...dik
Alphard
Profil
A jak si ju ulozil na disk
v Opeře Ctrl + S, není problém :-)
macoo
Profil
v Opeře Ctrl + S, není problém :-)A diky to som nevedel mam IE...
Joker
Profil
A jak si ju ulozil na disk ja nechapem ved ja ked dam save as tak to nejde
Já jí ukládal v Opeře, ale teď jsem zkoušel i IE7, IE6 a IE 5.5 a všude mi to normálně šlo...
PORADTE_PLS
Profil *
CHCEL BY SOM ZISTIT AKO TO ROZLUSTIT , LEBO V ZDROJAKU JE <script> a vselijake znacky </script> a ako sa to da ZISTIT ? A PRITOM CELA STRANKA JE V HTML.....SKUSAL SOM TI TO ULOZIT NA DISK ALE TAM MI TO TIEZ TAK ZOBRAZUJE, PLS PORADTE
one_k
Profil
teoreticky by slo zabranit ulozeni tak ze by zdrojak obsahoval vir..
PORADTE_PLS
Profil *
chapete, ten zdrojak je v javaskripte vygenetovany , proste miesto medzier su znaky ako %20 atd a ja chcem vediet nejaky program co doakze zdroajk zakodovat a odkodovat, PLS
tiso
Profil
PORADTE_PLS - keď chceš vedieť taký program, tak si ho nájdi alebo sprav...
djlj
Profil
PORADTE_PLS
Na to by se možná i dala použít php funkce urlencode.
ExIt
Profil *
zkuste si soubor - ulozit jako a ulozit - nejde :-)

header('Content-Disposition: inline; filename="con.html"');

Jde to i v ie7 a to uložit jako a vyber html
PORADTE_PLS
Profil *
A aky je program nato aby som zdrojak zasifroval v tom skripte ?
djlj
Profil
PORADTE_PLS
Tos opravdu objevil Ameriku, že to potřebuješ schovávat? Nemyslím si. Navíc já jsem ti už odpověděl v 23.48:17, takže teď pro změnu zkus použít mozek i ty.
PORADTE_PLS
Profil *
nejde o to ze ja chcel svoj web zasifrovat, ja chcem vediet ako sa ten script da ODSIFROVAT !!!! a aky nato treba program ,chapete uz ? :D pls
djlj
Profil
PORADTE_PLS
Můžeš to prohnat phpkem. Nevím, jakým způsobem to je „zašifrované“, ale zkusil bych funkce html_entity_decode nebo urldecode.
Joker
Profil
CHCEL BY SOM ZISTIT AKO TO ROZLUSTIT , LEBO V ZDROJAKU JE <script> a vselijake znacky </script> a ako sa to da ZISTIT ?
Stačí použít magický Javascriptový příkaz :-)
Načíst web v prohlížeči a potom do adresního řádku napsat:
javascript:'<xmp>'+document.getElementsByTagName("html")[0].innerHTML+ '</xmp>';

a místo webu se objeví jeho nezakódovaný HTML kód.

ExIt
zkuste si soubor - ulozit jako a ulozit - nejde :-)
Jde. Ve Windows sice nelze uložit soubory jako con nebo lpt, ale prostě mi to napíše "Soubor už existuje, změňte jméno". Změním jméno a je to :-)
PORADTE_PLS
Profil *
JOKER DIK PRESNE TOTO SOM POTREBOVAL ;)
« 1 2 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0