Autor Zpráva
dife
Profil *
Hojte
resim problem s tim ze:
mam formular, Ktery by u mel umet kdyz ho nekdo vyplni ty hodnoty ulozit do souboru.

Ale Jedno policko toho formulare ktere klient vyplni by bylo jako nazev toho souboru. byl by ulozen v adresari a moh by se vyuzit kdykoliv.

Jeste jedna zaludnost ten soubor by byl vyplnen obsahem a hodnoty z toho formulare by se vlozil na spravne misto do nej.

mate nekdo nejaky napad.? diky

Za jakoukoliv radu diky.
peta
Profil
dife
cz.php.net/file
- pocitat znaky
- pocitat radky
- regularni vyrazy, typu smarty {obsah}
cz.php.net/mysql_query
- jinymi slovy, ukladat to do SQL, se kterym je prace jednodussi

u souboru totiz muze nastat pripad, ze chteji 2 zapisovat, soubor neni zamceny a tim padem neni jasne, jaky bude obsah nebo jestli nezustane soubor NULL
Leo
Profil
Na soubory se vykaslete, pouzijte databazi, Leo
dife
Profil *
Leo
mate nejaky priklad nebo napad jak to pouzit??

predem dekuji
peta
Profil
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#msub13
# peter-mlich.wz.cz PHP+MySQL minichat (5k 1 soubor) (POST,SESSION)
# www.volny.cz/peter.mlich (zdroj: minichat.txt) -> php
# www.volny.cz/peter.mlich (zdroj: minichat.sql)
hlavni je, umet to do DB dostat a pak prenastavit 4 udaje v minichat.php
navod na instalaci viz:
# www.volny.cz/peter.mlich * PHP+MySQL CMS (100k)
nebo instalace miniBB fora, tj presne takoveho, do jakeho prave pises:
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#msub26
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.