Autor Zpráva
FantomX1
Profil
Ako mam spravit to, ze ked uzivatel opusti stranku aby ho napriklad po 20 minutach automaticky odhlasilo a zapisalo do databazy aj cas odchodu, teda po 20 min. neaktivite, zapise cas odchodu aj bez tych 20 minut, aby vedel ze kedy naposledy bol na stranke prihlaseny?
iridium
Profil *
Napadaji me dve moznosti
- pri kazde aktivite uzivatele budes do db ukladat datum a cas posledni akce - tim mame vyreseny ten cas odchodu - bude se rovnat posledni akci a automaticke odhlaseni - v jednom ze starsich projektu jsem pro toto vyuzival navstevniku stranek (musi byt dostatecny) s tim, ze po kazdem loadu indexu overi aktualni datum a cas s datem a casem posledni akce prihlasenych uzivatelu a nasledne je, je-li potreba je odhlasi - je to ale ponekud tezkopadne a nepresne - nicmene funkcni
- CRON - tzn. v urcity interval spoustet skript, ktery bude (ne)aktivitu prihlasenych overovat

--
Ondrej Kadlec
info@e-nakupuj.net
www.e-nakupuj.net
Polaroid
Profil
Tak pokud jako session používáš cookies, tak tam neni problém, protože prostě nastavíš určitej čas vypršení tý kukíny, no a potom to přestane fungovat.

Naopak, když chceš odhlásit uživatele, poté, co klikne na speciální tlačítko, tak smažeš ten záznam v databázi.

It's easy!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.