Autor Zpráva
MHav
Dobrý den, pokud by jste někdo měli trochu času kouknout na web kerý se amatersky pokouším vytvořit a byl bych vděčen za každou radu.
Validní je jak jsem testoval ale co mě trápí tak člověk který si ho prohlíží kouká na stránky s CTRL ++ vše zvětšeno cca na 150%.
V IE 6 se to nezvětší, to je v pohodě
V FF se zvětšuje a myslím že správným způsobem , obrázky zůstávají pouze texty a i navigace co je vpravo v header se zvetšuje smerem doleva.
V Maxthon a IE7 bohužel se zvetšují i obrázky a stránka me jakoby utíká za roh obrazovky.
Trápím se s tím už druhý den s experimenty a nemohu na to přijít jak udelat styl pro IE7 aby se to zvetšovalo ale jako ve FF nebo vůbec.
Stránka
Manq
minimum lidí si takto prohlíží stránky,, být tebou, nezabývám se tím
Davex
Proč zakládáš nové téma? -- http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=45424&foru m=7&page=-1
MHav
Davex
protože na minulém, tématu bylo řečeno že je dotaz zodpovezen. Já opravil na co jsem stačil, ale ted proste nevím tak žádám o radu a myslel jse mže zde je vhodnější prostor >>Jak něco udělat?>>
MHav
No nějak jsem to vyřešil přes relativní pozicování, možná to není zcela správně, ale nic jiného jsem nevymyslel.
MHav
Tak po zkouknutí webu v IE 7 porád stejný problém, FF super zobrazí a V IE a i Maxthonu se to rozjíždí, díky za možnou radu...
eeee
Profil *
no v těch prohlížečích je to prostě tak zařízený, že zvětšujou celou stránku... IMHO člověk co si musí prohlížet stránklu takle zvětšenou se nezabejvá ňákym rozjetim designu, fakt to nech bejt...
MHav
eeee

Jo už jsem rezignoval, experimenty s hacky pro IE se mě nedaří, tak to nechám, díky za názor.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0