Autor Zpráva
degaudino
Profil
Ahoj, mam takovyhle dotaz, timto zpusobem mam udelanou jednoduchou galerii na svem webu......nazev obr. beru z DB a pak to zobrazuji.

Mam vsak takovyhle problem:
a) umim udelat zobrazeni vsech 9 obrazku pod sebe
b) umim udelat zobrazit vsech 9 obrazku vedle sebe

ale ja bych potrebovat, aby se mi zobrazovali 3x3
Muzete mi nekdo prosim poradit jak na to diky.


Ukazka kodu, ktery resi variantu A:
$vysledek=mysql_query("select * from ordinace order by id_o", $GLOBALS["link"]); ?>

<table align="center" width="450px">
<?
while ($zaznam=mysql_fetch_array($vysledek)): ?>
<tr>
<td align="center" width="200px"><a href="./admin/ordinace/<? echo $zaznam["soubor_o"] ?>" onclick="window.open(this.href,'blank','scrollbars=yes,width=600,heigh t=500,resizable'); return false"><img src="./admin/ordinace/<? echo $zaznam["soubor_o"] ?>" alt="obrázek" class="obr-nahled" /></a>
</td>
</tr>
<? endwhile; ?>
</table>
Nox_lbc
Profil
budeš muset "vymyslet algoritmus", který po každém třetím obrázku ukončí řádek tabulky TR a začne nový ...
degaudino
Profil
jj, uz to mam :-)
joejoe
Profil *
ja to resim takhle:
http://www.wellstyled.com/css-photo-cards.html

pocet polozek na radek je dany sirkou okna
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.