Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
martass Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 3. 2007, 23:06:58
zdravim ,mam par presmerovaní od www.zde.cz a www.er.cz na svoji stranku presmerovaní ma celkem dobrou pozici ve vyhledavacich tak sem se chtel zeptat zda za to hrozi nejake sankce.dik
|
||
Nox_lbc Profil |
#2 · Zasláno: 22. 3. 2007, 23:10:14
mohu dostat BAM od vyhledavačů při přesměrovani?
Leda BIM BAM přes hlavu ;) jinak vpohodě ... |
||
Yuhů Profil |
#3 · Zasláno: 23. 3. 2007, 05:58:38
dotaz jsem nepochopil, protože mezi větami zřejmě chybí tečka. Co má dobrou pozici ve vyhledávání? Přesměrovaná stránka něco.er.cz, nebo ta cílová stránka?
|
||
Fingon Profil |
#4 · Zasláno: 23. 3. 2007, 10:53:33
Leda BIM BAM přes hlavu ;) jinak vpohodě ...
Rofl, exactement. :-D Jinak chapu otazku. Dobrou pozici ma samozrejme puvodni stranka a tazatel se pta zda li muze dostat BAN (BAM nebo BIM BAM) :-D ale spis myslel penalizaci od velkych vyhledavacu. Mno nevim jak to ma er.cz resene tak nevim.. ale BAN rozhodne stranky nedastanou a ani BAM ;-) |
||
martass Profil * |
#5 · Zasláno: 23. 3. 2007, 11:37:47
jo BAN sory:-) takhle jsem to myslel ,mam hlavni stranku,tu na vyhledavači ani skoro nenajdu,a potom jsem si udelal presmerovani u www.er.cz a to se mě objevilo na druhe strance ve vyhledavači,tak jestli tim neporusuju pravidla kdyz mam nekolik presmerovani na jednu stranku ....
|
||
Nox_lbc Profil |
#6 · Zasláno: 23. 3. 2007, 12:59:29
tak jestli tim neporusuju pravidla kdyz mam nekolik presmerovani na jednu stranku ....
ne, přesměrování můžeš mít kolik chceš (Moved Permanently 301(?)) |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0