Autor Zpráva
sickboy
Profil *
ahoj,
mam (pro me) dost velky problem a uz sem zkusil uplne vsechno co me jen napadlo. tak doufam ze tady nekdo bude mit lepsi napady. Sem celkem zacatecnik (ted uz celkem pokrocily), takze sem si nechal poradit a stahnul sem si hotovej design (template) a ze si to poupravim podle sebe, ale uz od stahnuti mi to Firefox zobrazuje spatne. IE to sice zobrazuje spravne, ale ten uz pouzivat vazne nechci. a z FF prejit na neco jineho taky ne (btw. opera to pry zorazuje taky spatne).

http://www.sick-boy.wz.cz/image/ie.jpg - spravne
http://www.sick-boy.wz.cz/image/ff.jpg - spatne

de tam o ten bilej pruh aby byl uprostred a navazoval na ten bilej pruh v kontejneru (jako v IE)
Tak za radu bych byl fakt vdecny...

tady je uryvek z CSS jestli to nekomu pomuze:
*/
* {
border:0px none;
margin:0;
padding:0
}

/* body */
body {
background:#343434 url('image/background_body.jpg') 0 50% repeat-x;
color:#666;
font:0.8em "trebuchet ms", helvetica, sans-serif;
}

/* container */
#container {
background:url('image/background_container.jpg') no-repeat;
height:530px;
left:50%;
margin:-265px 0 0 -380px;
position:absolute;
top:50%;
width:760px;
}
sickboy
Profil *
to opravdu nikdo nevi co by se s tim dalo delat ???
Plaváček
Profil
sickboy

Přidej tuto definici do CSS:

html, body {
height: 100%;
}

a mělo by to frčet i ve FF.
sickboy
Profil *
funguje ! diky moc
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.