Autor Zpráva
janavk
Profil *
Určitě už to tady bylo, ale já se s tím pořád trápím a nemám to tam.
J
Profil *
Dodržet pořadí: a:link, a.visited, a:hover, a:active.
btw: active je vcelku k ničemu, ukáže se jen v době mezi stisknutím a puštěním tlačítka.
peta
Profil
janavk
stranka? popis situace?
dotaz?
postup, jakym lze docilit chybu?

proste nejaka literatura, ze ktere lze cerpat zdroj problemu?
"v menu se zabarví aktivní odkaz"
mne se take zabarvi i neaktivni, co s tim jako?
"Určitě už to tady bylo, ale já se s tím pořád trápím a nemám to tam."
Vcera byl muj dedecek na houbach. Jak se to tyka problemu s mesicky, ktere ma ma maminka?
Jinymi slovy, veta, ktera je zbytecna a nerozebira podrobnosti problemu. U dotazu schazi polozeni otazky.
jakpsatweb - jak neco udelat -
tema: "Než založíte nové téma, přečtěte si!"
link: http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=3&topic=23 883

Cili, jestli chces odpoved nebo seriozni odpoved, musis problem vysvetlit tak, aby mu rozumnela i tva babicka, ackoliv o HTML nebo na co se ptas, mozna CSS , viz J, nic nevi. Jestli se J nahodou trefil, tak to asi babickovsky nepujde, ale chapej, ze z tveho popisu proste nic vymacknout nelze.
janavk
Profil *
Omlouvám se, zkusím upřesnit: v horním menu se mi má zabarvit odkaz na sekci, do které patří aktuálně otevřená stránka. N Na http://test.jakpodnikat.cz/dary.php to má být odkaz "Daňové výdaje".
Kcko
Profil
Do kazdeho toho includovaneho souboru (predpokladam ze includujes , hlavicku, paticku, menu .. atd.)
si das neco jako

$jmeno = "nazev_toho_souboru_co_se_na_nej_odkazujes_v_menu.php";

if ($_SERVER["PHP_SELF"] == $jmeno)
{
$class = "aktivni";
}

else
{
$class = "neaktivni"
}

a echnes si tu tridu jako class="$class" do daneho odkazu
jojoj
Profil *
alebo pozri sa tu
janavk
Profil *
echnes
co to je?
janavk
Profil *
Problém je asi v tom, že já tam includuju menu , hlavičku atd., ale stránku samotnou vpodstatě načítám jako html. I dyž se jmenuje xxx.php.
Např.
<?
$title = "Dary, darování, sponzoring - sponzorství - JakPodnikat";
$keyw = "dary";
$desc = "Kolik můžeme darovat a komu, abychom snížili svoji daň";
require "header.inc.php";
?><h1>Dary, darování, sponzoring - sponzorství</h1>

<h2>Kolik darovat</h2>
<p>Chceme-li si darováním snížit svoji daň z příjmu, musíme za rok darovat <b>aspoň 1000 Kč</b> (kdo má daňový základ méně než 50 tisíc, stačí když daruje o něco víc, než jsou 2 % ze základu daně). </p>
<p>Maximální částka darů není omezená, ale do daňového přiznáná si můžeme uplatnit jen <b>maximálně 10 % z našeho základu daně</b>.</p>
<p>Přitom je potře
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0