Autor Zpráva
Zajda
Profil *
Zdravim, mam takovy zajimavy problem. Ze IE vse zobrazuje jinak nez
ma, s tim se setkavam celkem casto, avsak nyni jsem narazil na neco,
co nedokazu vyresit jinak, nez pomoci podtrzitkoveho hacku, ale
nejsem si jist, jestli to neni jen nejaka chyba co jsem udelal.

Jde o to, ze kdyz se podivate na stranku
http://dotaz.fansite.sk/01.html ve FF (nebo Opere apod), tak je vse
jak ma byt, DIV "main-content" je nalepeny na DIV "head". Avsak
v IE vznika mezi temito DIVy celkem velka mezera. Rad bych vedel,
kde se tam vzala a jak ji mam odstranit.

Jedine resenim, co jsem nasel, je ze DIVu "main-content" dam
vlastnost "_margin-top: -8em" coz tedy posune jen v IE cely DIV
nahoru. Ale nezda se mi to jako spravne reseni. Viz
http://dotaz.fansite.sk/02.html - to se zobrazuje v IE i FF diky
tomu jak ma.

Pomuze nekdo? Diky...
Plaváček
Profil
Zkus změnit definici středního sloupce takto:

#main-content {
margin: 0 129px;
}

mělo by to šlapat
Zajda
Profil *
Diky moc, funguje to. Tohle me nenapadlo... :) Sedel jsem u toho nekolik hodin a nemohl na to prijit... :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.