Autor Zpráva
Sardis
Profil *
Škoušel jsem css pozicování ale v každém prohlížeči se to zobrazí úplně jinak...Slyšel jsem o css stylu určený pro každého prohlížeče zvlášť.Jde to nějak udělat? Nebo máte jiný nápad pro pozicování?
YoSarin
Profil
Sardis
Ano - nedělat závěry po "škoušení". Zkus se na to podívat trochu víc do hloubky. Téměř vše jde udělat i bez oddělených stylů pro prohlížeče.
Sardis
Profil *
2 YoSarin
Dělal jsem to pomocí CSS Pozicování na JPW

Zkus se na to podívat trochu víc do hloubky
Jak? je tam jen position:absolute;top:0px;left:0px
YoSarin
Profil
Sardis
Aha, já mluvil o CSS obecně. :)
Ale když nepředložíš konkrétní problém, tak se s tím těžko něco dělá...
Sardis
Profil *
2 YoSarin
koukni na http://www.torrentportal.own.cz/new-design/
ve Firefoxu to je strašne rozházený ale v IE je to dobrý.Nevim co víc si představuješ pod konkrétním problému.
YoSarin
Profil
YoSarin
A k čemu v tomhle designu potřebuješ absolutní pozicování?
Jak jsem tak koukal do kódu, přijde mi to celkem nešťastně řešené. Proč třeba máš to menu pozicované každou položku zvlášť?
Sardis
Profil *
A k čemu v tomhle designu potřebuješ absolutní pozicování?
jiný pozicování neumim..
Vladosik
Profil
<div id="header"><img src="images/header.gif"</div>
Nemas uzavrenej obrazek...
Sardis
Profil *
Nemas uzavrenej obrazek...
Už je to opraveno..stejně to němění to,že nevim jak pozicovat..
YoSarin
Profil
Sardis
jiný pozicování neumim..
tak vymaž to "position: absolute;" a zkus používat relativní pozicování... :)
Railbot
Profil
Spíš bych řekl - žádné pozicování (defaultní static). Přečti si něco o floatu. Relativní a absolutní pozicování je potřeba časo, ale ne v souvislosti se základním layoutem stránky apod. Hodně často se tady stává, že začátečník vše absolutně pozicuje, u něj vše vypadá ok a pak se na to podívá v jiném rozlišení a je to rozbitý. Kupodivu. Kdyby to bylo alespoň absolutně pozicované k nějakému divu relativně pozicovaném, ale to ne, ono to bývá vůči oknu prohlížeče.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0