Autor Zpráva
Aimod
Profil *
Ahojte mam takový problémek ...mam soubor php na upravu textaku ...a mam tam promenou do ktery mam zapsat jmeno souboru ...jenze co když mam soubor mimo ..třeba prostě z adresáře ven uplně do jiný složky....např. tupravu mam v /admin/admin.php a to co chci upravovat /clan_view/temp/actions.txt ...no tak nevim jak zapsat tu cestu aby to fakčilo ..když zapíšu přesnou cestu přes http:// tak to hlásí že nenalezl soubor...děkuji za rady
YoSarin
Profil
Aimod
Myslím že v php by mělo fungovat:
../ -> nadřazený adresář
./ -> tento adresář
Tudíž pokud jsi v /root/tady/jsem/ a chceš includovat soubor /root/sem/chci/soubor.pripona tak takhle:
../../sem/chci/soubor.pripona
Snad nemelu z cesty
Aimod
Profil *
takže..asi takhle jo root/clan_view/temp/akce.txt nebo jak??? nevim co si mam domyslet místo těch teček :D
pEeLL
Profil
tecky v podstate "jdi o uroven vys" ... zapni si treba total cammander a koukej co se stane kdyz kliknes na ty dve tecky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.