Autor Zpráva
martass
Profil *
ahoj ucim se s timto programem a potreboval bych poradit jak mam vlozit flash tlacitko tak aby se zobrazovalo kdyz vložím stranky na sit.Kdyz dam obrazek tak ho nahraji na IMAGESHACK.US a pak pouze vložím cestu,ale flash take nahraju cestu vložím ve vlastnostech buttonu do kolonky zdroj a tlacitko se nezobrazuje,jinak ale na Imageshacku normalne odkaz funguje,dekuji za radu
DeBon
Profil
Flash talčítko? No jestli vkláeáš flash jako <img> tak ti to nepujde..
Flash se dává přes <object><embed> (při nejhoršim to tam napíšeš ručně..)

Tady je o tom víc..
martass
Profil *
ja jsem si to tlacitko použil to ktere je vytvorene v Dreamweaveru a vlozil ho na stranku ale kdyz dam stranky na sit tak se to tlacitko nezobrazuje,ja ve zdrojaku psat neumim vse tvorim jako ve wysivyg,takze to tlacitko nemusim umistovat na IMAGESHACK.US?
DeBon
Profil
Ani Obrázky.. já nevim, jakej má praktickej význam to tam dávat, když to dáváš na svoje stránky..
martass
Profil *
ja sem vzdycky tvoril v NVU a tam sem to takto delal,protoze to jinak neslo,takže tady to stačí normalne vytvorit v html celou stranku i s fotkama a to prehrat na hosting?Jsem zacatecnik tak sorry za takove otazky.Ja kdyz mam fotku v pocitaci prenesu ji do editoru tak se me pak normalne bude zobrazovat na internetu??
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.