Autor Zpráva
Radicz
Profil *
Zdravim všechny,

Udělal jsem si registraci v php ale protože jsem registrační tabulku musel mít na extra stránce udělal jsem jí ve photoshopu grafiku, aby to nebylo tak suchý ;). Trošku jsem ošefoval inputy v CSS, aby mi to zapadlo a taky že jooo. Opera i Firefox to zobrazou čistě, aaaale bohužel IE mi to zobrazuje špatně viz => http://www.kejsmuding.wz.cz/registrace/registrace.php . Mohl by mi někdo prosim poradit jak to udělat, aby mi to zapadlo i v IE? Děkuji
Supra
Profil *
ha neumíš to :D
Morasino
Profil
To Supra
Ty asi taky ne jak vidím.To by si jinak poradil.
Supra
Profil *
tak porad ty
Morasino
Profil
Já bych poradil kdybych to věděl zkoušel jsem to a nevim kde je chyba!Jenom se nevytahuj.Četl jsem tvoje téma.Když nevíš co je CD-Rom.Taktady nemachruj.
Supra
Profil *
tak aspon když sem nic nenapíšete napište mu že to neumíte a že radit nebudete než to že sem nic nenapíšete
Petr Tichý
Profil
Supra
Další trochu pomalejíší člověk v dosti krátkém období. Chtělo by to n00b:filtr.

K tématu, stylování formulářu je dost složitá věc. Doporučuje se je nestylovat, ale když už se o to pokoušíš, tak IE asi donutíš těžko.

Zkus toto: http://www.plavacek.net/formulare/stylovani-formularu.html
Radicz
Profil *
Jop dík za radu velmistre tichy a však tvoje idea s noob:filtr je decentně trapna bo ja nemuzu vědět jak tady mezi těma tisíci tématy někdo pojmenoval zrovna téma kde se řeší to samé že. Ale přesto ti díky seš můj hero.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.