Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
JxK Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 3. 2005, 23:47:22
Neví někdo, proč se mi mezi hlavním obsahem a sloupcema dělá asi 4px mezírka? Je vidět jen v IE a v opeře tam neni. Je chyba asi už v CSS, ale nevim opravdu kde. Poradíte mi někdo.
Jo a prosím zdrbněte všechno co je tam špatně, je to moje první práce, tak tam toho bude asi dost. A je to zatí velice hrubá stavba. Jde mi jen o napozicování, aby to bylo co nejkorektnejší. Děkuji za názory a rady... www.jipeg.cz/test/index.php www.jipeg.cz/test/style_all.css Jan Kopřiva |
||
habendorf Profil |
#2 · Zasláno: 31. 3. 2005, 00:17:12
Uff, v tom se nedá vyznat.
Na začátku ti chybí tag <html>. Najednou skoro na konci stránky máš: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html> <head> <title>Untitled</title> <LINK rel="stylesheet" type="text/css" href="styl_all.css"> <META http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> </head> <body> Nemluvím ani o špecích typu <font color="#FFFFFF" style="font-weight: bold; font-size: 13px;">Aktuality</font>. Někdy docela obdivuju prohlížeče, co všechno dokážou nějak vykreslit. Zkus na začátek css dát * {margin:0; padding:0}, třeba to zabere. Víc neporadím, protože v tom kódu se nedá zorientovat. |
||
JxK Profil * |
#3 · Zasláno: 31. 3. 2005, 21:55:11
Dík moc, no ona to byla opravdu zmatena vec, vecer jsem to dodelal a neslo mi dostat se na FTP abych to uploudowal, a tak si mel tu čest podivat se na tu hruzu, '!!!
No a s tim <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> uprostred, to bylo špatně, protože to bralo stranku skriptem v php, a ja tu stranku mel ulozenou se vsim všudy jako html....no jo jsem zmatkař... Moc ti dík za pecku do hlavy, potřebuju to !! JxK |
||
JxK Profil * |
#4 · Zasláno: 31. 3. 2005, 21:57:53
Koukni tam teďka !
Problem s tema prouhama v IE se tim * {margin:0; padding:0} nevyřešil, jemon se cela stranka hodila nahoru doleva. Jestli jsi to myslel takhle. |
||
habendorf Profil |
#5 · Zasláno: 31. 3. 2005, 22:25:35
* {margin:0; padding:0} nevyřešil, jemon se cela stranka hodila nahoru doleva
To je jasný, to je vedlejší efekt. Kdyby to bývalo pomohlo, tak bychom ji pak zase odsadili. Zkusím na to mrknout... |
||
habendorf Profil |
#6 · Zasláno: 31. 3. 2005, 22:47:46
Hm, tak je to jasný. U prostředního divu ti chybí float:left. Pak budeš asi muset trochu zahýbat s rozměry. Vzhledem k tomu, že máš pevnou šířku stránky, tak můžeš dát float:left klidně i pravému sloupci, bude se ti to snáz dolaďovat.
|
||
JxK Profil * |
#7 · Zasláno: 1. 4. 2005, 00:12:13
hele dík moc, vopravdu dík
|
||
JxK Profil * |
#8 · Zasláno: 1. 4. 2005, 00:13:53
|
||
JxK Profil * |
#9 · Zasláno: 1. 4. 2005, 00:18:44
|
||
habendorf Profil |
#10 · Zasláno: 1. 4. 2005, 00:25:07
OK, OK :o)
|
||
JxK Profil * |
#11 · Zasláno: 1. 4. 2005, 00:46:32
|
||
JxK Profil * |
#12 · Zasláno: 1. 4. 2005, 00:56:04
Koukni se tam tedka az budes mit cas a naladu....v exploreru me tam opet stve lista zobrazujici pod obsahem (oranzova - což je barva divu column), ale nevim proc se tam dela, musim zapremejslet...
Dik za rady, konecne jsem s tim tak trochu spokojenej ! |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0