Autor Zpráva
kvoky
Profil *
Zdravim,
potřeboval bych vědět jak bych mohl odpocitavat cas a aby to bylo viditelne primo v prhlizeci - treba kdybych si nastavil.
setTimeout("akce()", 20000)
tak aby odpocet zacal na 20 a kdyby tzo dejelo na nulu tak se udela ta akce...
Byl bych moc rad kdyby mi nekdo aspon naznacil jak na to... diky
Miloš
Profil
http://pokusna-krysa.webpark.cz/smes/hodiny.html
kvoky
Profil *
dik, jestli sem to spravne pochopil.

Spocitam si cas v sekundach kdy je konec roku a od toho odcitam aktualni cas...a pak kazdou sekundu znovu loaduju... ale co kdyz nemam pevnej cas - jako je konec roku ale na zacatku konani scriptu je to time()+30 -tak je to v php, v JS to jeste nastuduju. Jenomze to se mi pri kazdym onloadu znovu nacte a cas se posune ta konstatnta se mi zase posune...ja bych to potreboval nekam ulozit, ale nevim kam...
kvoky
Profil *
tak sem zkusil aby mi to jenom pridavalo vteriny a nejak to nejede



<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
<title></title>
<script type="text/javascript">

function odpocet(){
var datum = new Date();
var vterina = datum.getSeconds();
document.write(vterina);}

function jedem(){
odpocet();
window.setInterval("odpocet()", 1000);
}
</script>
</head>
<body onload="jedem()">




</body>
</html>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.