Autor Zpráva
BlackMartin
Profil
Dobrý den potřebuju přesměriování ale až po vykonání scriptu nevíte jak na to ?
Již jsem zkoušel toto :

header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: http://www.****.net/");
header("Connection: close");

Sice mě to přesměruje ale neprovede se script, nevíte o něčem lepším ? Děkuju
nightfish
Profil
Sice mě to přesměruje ale neprovede se script, nevíte o něčem lepším ?
ne, nevíme
dal jsi to až na konec skriptu (resp. za jeho výkonnou část)?
BlackMartin
Profil
Děkuju už to funguje vážně to stačilo dát na konec .. thx
DJ Miky
Profil
Jen upozornění - nesmíš mít před tím žádný výstup, jinak se ti přesměrování neprovede. Pokud nějaký výstup máš, můžeš využít output buffering.
BlackMartin
Profil
nn jen tam mám přidání dat do DB a fungujeto , mimochodem jakou má synatxi ten output buffering ??
DoubleThink
Profil *
Sice mě to přesměruje ale neprovede se script
Ale provede. Hlavička pro přesměrování neterminuje script, ani nezpůsobí zahození výstupu - vše je normálně posláno klientovi (který to jen nezobrazí).
BlackMartin
Profil
Mno ten script je prostě že ze souboru 1.html (registrace) se přenesou proměné do 2.php (vložení dat do DB) a potom jsem potřeboval přesměrování ale když jsem to dal hned na začátek tak v DB nebylo nic, ale jakmile jsem to dal na konec tak už to funguje :)
DoubleThink
Profil *
Je pravda, že trochu záleží na nastavení serveru.
Hlavička "Connection: close" by proces přerušit mohla, pokud není aktivní "ignore_user_abort".
BlackMartin
Profil
aha díky ..... a nevíš náhodou jak se zapisuje ten output buffering ??
DoubleThink
Profil *
PHP.net: Output Control Functions
BlackMartin
Profil
Dík
BlackMartin
Profil
Jo a pls lidi nevíte jak udělat login registraci již mám ale pořád nvm jak mám udělat přihlášení stačí mi jen taková kostra co mám udělat .....thx
Mastodont
Profil
BlackMartin

Hele, když se podíváš na téhle stránce nahoru, tak tam najdeš jeden odkaz. HLEDAT.
BlackMartin
Profil
jj dík už jsem to našel ....
BlackMartin
Profil
Dá se nějak nastavit to přesměrování tak aby třeba proběhlo až za cca 5vteřin ??? Nebo když nebude provedena podmínka tak aby vůbec neproběhlo ?? Děkuji
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.