Autor Zpráva
DethLev
Profil *
Dobrý den.

Prosím o radu. Mám css layout. Ve Firefoxu se mi vycentruje, ale v MSIE je zarovnán doleva. Rád bych se dozvěděl, jaký je nejlepčí způsob na vycentrování celé stránky (layoutu).


Díky a přeji za případné odpovědi hezký den.
DethLev
Profil *
Díky a přeji za případné odpovědi hezký den.

Hmm... nesoustředěním jsem se přepsal a vznikla z toho zajímavá věta. :-)
Railbot
Profil
body {text-align: center}

Je to tím, protože máš IE v quirku, proto se chová jak ostarší verze, která margin: 0 auto neumí.
DethLev
Profil *
Jo to je skvělý. Je to na středu. Obsah jednotlivých částí layoutu je sice taky vycentrován, ale to už půjde snadno ošetřit, že? Děkuji
Vladosik
Profil
DethLev
http://tiso.wz.cz/articles/vycentrovanie-obsahu-stranky.php
Taps
Profil
http://css.interval.cz/layouty/
Railbot
Profil
Zajímavé, jak mají někteří jedinci i po uspokojivé odpovědi někoho jiného nutkání také něco připsat, většinou úplně to samé. A zbytečně. Honba za postama nebo úchylka? :)

DethLev
Stačí pro ty částí nadefinovat text-align: left.
DethLev
Profil *
Díky, jsem rád i za odkazy. Alespoň to nastuduju víc... dík všem a Railbot především.
Taps
Profil
Railbot
K jednomu cíli, může přeci vést více cest. Nebo snad ne?
Vladosik
Profil
Zajímavé, jak mají někteří jedinci i po uspokojivé odpovědi někoho jiného nutkání také něco připsat, většinou úplně to samé.
Odkazem jsem chtěl odpovědět na to, jak napravit zarovnání textu. Nač o tom psát, když tam už to všechno je. Jeden odkaz řekne více než tisíc slov...
V každém případě nevidím problém v tom, poskytnout tazateli jasný a vysvětlujicí příklad z praxe.
Kdybych Tě měl brát vážně, musel bych se zastavit na Tvém Stačí pro ty částí nadefinovat text-align: left., protože ty jsi napsal také to, na co já už dal odpověd...:-)
Taps
Profil
Vladosik
Máš pravdu, příklady z praxe jsou nejlepší na tom se člověk nejvíce naučí.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.