Autor Zpráva
stepi15
Profil
tak jsem to cely ohranicil to tabulky jde to ale kdyz to hodim do me stranky tak se to nejak zmrvi

nevite co stim je?
nejspis mam neco blbe ve zdrojaku tak ho sem dam to je zdrojak jen toho okna icq a pak to dela neplechu s zdojakem ty stranky:

tady je link na moji stranku:
http://stepi15.yc.cz/


<center><table border='0' cellspacing='0' cellpadding='0' width='0'><tr><td 

align='center' style='background-color: green; border-top: 2px solid green ;
border-bottom: 1px solid green; border-left: 2px solid green; border-right: 2px
solid green;'>
<table border='0' cellspacing='0' cellpadding='0' width='200'><tr><td
align='center' style='background-color: #E0ECE2; border-top: 1px solid Black;
border-left: 1px solid Black; border-right: 1px solid Black;'><span
style='font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-weight:
bold;'><font color= black>stepi15 <img
src='http://status.icq.com/online.gif?icq=312658718&img=5' border='0' width='18'
height='18' align='absmiddle'> 312658718</span></td></tr><tr><td><a
href='http://go.icq.com' target='icq2go'><img
src='http://stepi15.yc.cz/ostatni/icq/start_button2.gif' width='200' height='38'
border='0'></a><br><a
href='http://www.icq.com/whitepages/cmd.php?uin=312658718&action=messa ge'><img
src='http://stepi15.yc.cz/ostatni/icq/message.gif' width='100' height='30'
border='0'></a><a
href='http://www.icq.com/whitepages/cmd.php?uin=312658718&action=add'
target='icq2go'><img src='http://stepi15.yc.cz/ostatni/icq/add.gif' width='100'
height='30' border='0'></a><br></td></tr><tr><td align='center'><span
style='font-family: MS Sans Serif, Geneva, sans-serif;font-size:
10px;text-decoration: none;color: #000000;'></span></td></tr></table>
Plaváček
Profil
stepi15

Děláš si srandu? Tohle je už třetí vlákno, které zakládáš a upřímně, nemám představu, co znamená obrat "že se to nějak zmrví". Takže ti těžko někdo, tím méně já, může posloužit konkrétní odpovědí.
stepi15
Profil
no kdy ten objekt necham samotny tak to funguje normalne ale kdyz to vlozim do stranky tak se ta tabulka roztahne pres cely okno


tady mas to nepovedeny http://stepi15.yc.cz
Vladosik
Profil
stepi15
Celej zdrojovej kód je jeden velký bordel. Meta tag mas mimo head. Head tam navic mas minimalne dvakrat. Neuzaviras tagy... Vzdyt je to hrozny. Az vsechno udelas tak jak ma byt, tak to urcite pujde.

Když tak na to koukám, tak máš vloženou jednu stránku do druhé stránky...
stepi15
Profil
hmm ja tomu moc nerozumi (spis vubec) tak by se chtel zeptat jestli by me to tady nekdo nechtel zpravit pokud jo poslu zdrojovy kod s novym vzhledem
Plaváček
Profil
stepi15

Možná by tě potěšilo, kdyby tu někdo z nás za tebe celý web udělal? Takhle to ale nefunguje. Musíš přijít s konkrétním problémem, ten lidsky a pochopitelně popsat a pak ti můžeme pomoci. Vladosik tvrdí, že kód tvé stránky je jeden velký bordel. Já s ním nesouhlasím. Je to ještě horší a obávám se, že ti tu nikdo nepomůže, protože by ho to stálo strašnou spoustu času a úsilí.

Možná ti nezbyde nic jiného, než se ponořit do studia tvorby webu (můžeš začít na www.jakpsatweb.cz) a zkusit to od začátku.

Je mi líto, ale lepší radu fakt nemám.
stepi15
Profil
tady je ten new vzhled: http://stepi15.yc.cz/ostatni/web/stepi15.yc.cz/

a ten vzhled mam stahnutej z jedny strankyy o free templetech tak to maji oni strasny bordel.
Petr Tichý
Profil
Využij radši služeb některých aplikací jako estranky.cz nebo bloguje.cz. A nebo si nech web udělat a poté si jej "jen" doplňuj údaji.
stepi15
Profil
blog se me nelibi a ten web me udela kdo?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0