Autor Zpráva
danik
Profil *
Zaregistroval jsem se dle navodu na vasi strance na Mailform. Po registraci
mi nabehl tento vygenerovany kod:

<form method="POST" action="http://www.mailform.cz/form.asp">
<input type="hidden" name="mailform_userid" value="30351">
.....zde jsou položky formuláře...
</form>

Potrebuju poradit co doplnit do mista ,,zde jsou plozky formulare". Potreboval bych nejakou predlohu, kterou bych si mohl dle vlastnich udaju upravit. Proste jakoukoliv pomoc
Diky
Acci
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/formulare-html.html

Třeba:

<form method="POST" action="http://www.mailform.cz/form.asp">
<input type="hidden" name="mailform_userid" value="30351">
Vaše jméno: <input type="text" name="jmeno" size="20"><br>
Mail: <input type="text" name="mail" size="20"><br>
Zpráva<br>
<textarea size="10" rows="4" cols="15" name="zprava"></textarea>
</form>
danik
Profil *
jo, presne co potrebuju, akorat jeste jednu drobnost, jaky je kod pro odeslat a vymazat...
diky
Marty
Profil
danik
pokud myslíš tlačítka (inputy), tak je to nějak takto:
<input type="submit" name="odeslat" id="odeslat" value="odeslat">
<input type="reset" name="vyčistit" id="vyčistit" value="vyčistit">
Acci
Profil
Marty
danik
no jo, jsem zapoměl
Fox
Profil
šecko se to dočteš na Jak Psat Web-u
danik
Profil *
super, jsem se zaregistroval na mailformu, nevite jak tam vlozit, aby po uspesnem odeslani byl uzivatel presmerovan na nejakou stranku kterou chchi?
diky
habendorf
Profil
No pokud se dobře pamatuju, tak se to nastavuje přímo v tom kódu který jsi obdržel.

<input type="hidden" name="prejdina" value="kam-chces.htm">
danik
Profil *
no ale jak mas to value, tak tam prece musi byt to .asp neho .php jinak ti to nebude fungovat
danik
Profil *
aha ne, uz to mam jak je to value tak to je id a to si nastavis primo v settings na mailform.cz

sorry
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.