Autor Zpráva
nouma
Profil *
mam problemek s embed, kdyz ho skryji následujícím zpusobem:


<embed name="Zvuk" src="zvuk.wav" hidden autostart="true" width="0" height="0">

tak sice není vidět ale na jeho místě je bublina s textem: "Ovládací prvek aktivujete a umožníte jeho používání stisknutím mezerníku nebo klávesy Enter."

nevíte jak skrýt i tuto bublinu? dik
BaTeCzKo
Profil
A to nejde skrýt pomocí css?
<embed style='display:none;' ......>
nouma
Profil *
no kdyz to udelam jak jsi psal tak ten zvuk vubec nezahraje.. co s tim?
timbulko
Profil
<bgsound src="zvuk.mp3"></bgsound>
nouma
Profil *
nj, jenze tohle nepovali v mozille, zatimco ten embed ano... v mozille se ta bublina nezobrazi, ale v IE jo a to je blby.. jeste by mel nekdo snad napad bo dokonce reseni?
nouma
Profil *
nikdo pls opravdu nevi?
esemeska
Profil
#visibility: hidden; ?
Jen pro IE...
BaTeCzKo
Profil
Tak pres flash...
tajny spion
Profil *
Nic proti ale hidden by melo mit hodnotu: bud true nebo false, podle toho jestli to chces skryt nebo ne. A kazdopadne by to melo mit nejaky rozmer. Jestlize nechces aby to tam bylo napis hidden="true" (myslim)
esemeska
Profil
tajny spion
Toto ti nevezme IE7, pokud je to vůbec možný zápis pro jiné verze....
Bluestorm
Profil *
hidden nemusi mit hodnotu, pokud ji nevyplnis, je to aby se nezobrazovalo... jednoduche, tento problem sem resil taky ale s tim rozdilem ze me nehral ani zvuk... :D tak sem se nas**l a udelal to pres javascript.... ale zjistil sem ze to neni taky nej, tak to jdu zkusit pres flash....
pinc
Profil *
a neni reseni nastavit vysku a sirku 0px ?
zegee29
Profil *
ved skuste pouzit aj embed a aj bgsound:
<script>
if(navigator.appName == "Mozilla")
document.write("<embed src='daco.mid'>");
else document.write("<bgsound='daco.mid'>");
</script>
no ved je vas vela sikovnych, tak sa da pohrat s tym...
pri exploreri sa da ovladat embed aj javascriptom :
<embed name="pisnicka" src="blaaaaaaaa.mp3" type="video/quicktime" pluginspage="http://www.apple.com/quicktime/download/">
<a href="javascript: document.pisnicka.play()">Start</a>
zial ale mozilla to nepodporuje...
zegee29
Profil *
alebo ak by mal niekto napad, ako napriklad ovladat quicktime v mozille hociakym sposobom... zial ja to nie som:-)
czeenda
Profil
čuz, ten skript co rozlišuje prohlížeče mi nejde, porád vypysuje první podmínku, máte nějakej jinej? potřebuju rozlišit firefox od Ie, thx

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: