Autor Zpráva
MichalKoren
Profil *
Potřeboval bych pomoct, udělal jsem pro svůj web design s fotkama z filmu sin city a proto je hlavní obrázek celý černobíle, potřeboval bych nějaký kód nebo něco, aby se všechny barvy a obrázky na webu předělaly na černobílou.
předem děkuju
Michal Koreň
Railbot
Tak to samozřejmě nejde. Leda se na to dívat na černobílém monitoru. Všechny barvy prvků na stránce musíš nastylovat a obrázky v nějakém editoru upravit.
MichalKoren
Profil *
a jde třeba udělat to, že bych dal to co chci aby bylo černobíle do nějaké tabulky a v té pak nastavil aby se její obsah zobrazoval černobíle?
Michalek
Pokud dáš do tabulky barevný obrázek, žádným standardním příkazem z toho černobílý neuděláš.
MichalKoren
Profil *
A mohl by jste mi tedy někdo cokoli poradit? můj web je tady http://www.destinystoplist.org/ je to toplist pod hlavní navigací a obrázkem nahoře se bude zobrazovat ještě 25 bannerů o rozměru 468x60 které jsou různobarevné, potřeboval bych ale aby byly černobíle, neví náhodou někdo jak by se něco takového dalo udělat?
YoSarin
MichalKoren
Jsou ty bannery jen obrázky, nebo flash? Obrázky by šly - pomocí php (za předpokladu že na hostingu mají potřebné rozšíření (tuším že GD2(?)))
MichalKoren
Profil *
obrázky
Bubák
Nestandardní prasácké řešení pouze pro IE:
<body style="filter: gray">
mantisa
a co třeba otevřít Photoshop a dat Image - Adjustments - Desaturare nebo Image - Mode - Grayscale? a nemusis nic složitě vymejšlet
MichalKoren
Profil *
U toho by byl problém v tom, že bannery které se tam zobrazují nejsou moje, jsou webů přihlášených v toplistu :( no ale už sem to předělal, nakonec sem změnil pozadí a lay je teď barevnější a akorát blend je černobílý

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0