Autor Zpráva
DethLev
Profil *
Chtěl bych se zeptat jak se dělá administrace webu... ? Programuje se to v php? Nebo to jde i jinak snadněji?
djlj
Profil
Ano, většinou v php.
DethLev
Profil *
A méně čaasto jak? Nepéhápéčkuju no.. :-(
djlj
Profil
Méně často třeba v ASP.NET a podobně ;).
Taps
Profil
DethLev
php + mysql
WebMaster
Profil
Jde to bez MySQL ... stačí php a txt
Taps
Profil
WebMaster
To je sice pravda,ale daleko šikovnější je propojení mysql a php.
bubak
Profil *
Taps
To je sice pravda,ale daleko šikovnější je propojení mysql a php.

kazda situace, jine reseni. Muzes to postavit na php+mysql, na asp.net, nebo pres xml a xslt, lotusscript, atd atd. Zalezi na tom, na co to potrebujes ;)
Fantomasmag
Profil
V asp.net muzes jako uloziste dat misto DB pouzit klidne XML soubor.
bubak
Profil *
Fantomasmag
presne, u php je to slozitejsi, je na to potreba knihovna, asp.net uz to ma v sobe. Ale je spousta systemu, ve kterym to lze vyvijet. A hlavni otazka je take, zda to vubec vyvijet. Proc psat administraci na 5 statik stranek, ze?
bubak
Profil *
kdyz tak nad tim premyslim, jde to fakt ve vsem. Treba kdysi jsem delal v pascalu nastroj, ktery se pripojoval na ftp a byl tomu mirror. Staci, kdyz tam byly staticke stranky, ktere byly radne a s rozmyslenim kategorizovany a editor html s wysiwygem a mas to to same.
djlj
Profil
u php je to slozitejsi, je na to potreba knihovna, asp.net uz to ma v sobe
php5 taky.
WebMaster
Profil
Taps
Samozřejmě že to jde i přes MySQL a php, ale jen uvádím další příklad v čem by to šlo. No ostatně, ono už to jde dneska skoro ve všem. Nejlepší je asi asp.net (jak psal djlj)
WebMaster
Profil
Každému se to dělá lépe v něčem jiném.. nejlepší je určitě php + mysql s tim se da udělat ledacos..

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: